Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tortix Jaguar FC
Normal Tactiek SUPJAGUAR
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
16.7 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten hopeless
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Correa verovert de bal door een tackle van achteren. Correa geeft de bal voor. León kopt de bal weg. Pereira is nu in balbezit. Pereira geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mejía probeert naar een medespeler te passen. Imbert geeft de bal voor. Campomaggio is nu in balbezit. Campomaggio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tortix - Jaguar FC 0:1

15e minuut.
Correa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Saiz komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Varjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjan geeft een hoge lob. Chiner probeert de bal aan de voet te houden. Gallar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Campomaggio is nu in balbezit. Campomaggio met een sublieme pass. Gallar is nu in balbezit. Imbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Castro passt de bal zonder na te denken. Pereira is nu in balbezit. Espiga geeft een hoge lob. León is nu in balbezit. León haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Comence passt de bal met de wreef. Cueto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallar verovert de bal door een tackle van achteren. Imbert is nu in balbezit. Imbert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tortix 64%, Jaguar FC 36%.
FC Tortix - Jaguar FC 0:1

62e minuut.
Mejía met een sublieme pass. Gallar rent richting de bal. Tellez-Giron schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tellez-Giron is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

66e minuut.
Celades is nu in balbezit. Celades probeert naar een medespeler te passen. León is nu in balbezit. Castro is nu in balbezit. Castro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Saiz passt de bal zonder na te denken. Gaytan is nu in balbezit. Gaytan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Castro de bal. Castro haalt uit met een fantastische trap. Malvić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Tortix - Jaguar FC 1:1

77e minuut.
Daar is Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campomaggio is nu in balbezit. Campomaggio passt de bal in één keer door. Varjan is nu in balbezit. Varjan geeft een hoge lob. Dorantes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tortix 50%, Jaguar FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Tortix - Jaguar FC 1:1