Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tortix Niupi FC.
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15.1
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Galilea rent richting de bal. Galilea passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cueto de bal. Galilea rent richting de bal. Galilea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ramia rent richting de bal. Ramia probeert naar een medespeler te passen. Calderón is nu in balbezit. León onderschept slim de pass. León haalt uit met een fantastische trap. Requena bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tortix - Niupi FC. 1:0

14e minuut.
Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro speelt de bal door. León rent richting de bal. León haalt uit met een fantastische trap. Requena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Tellez-Giron bereikt de bal nog maar net als eerste. Obando onderschept slim de pass. Correa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Correa krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Echevarria geeft een hoge lob. Bravo kan de bal niet met de borst controleren. León rent richting de bal. León draait met de bal, schiet en ... Requena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tortix - Niupi FC. 2:0

19e minuut.
Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro passt de bal met de wreef. Ramia rent richting de bal. León onderschept slim de pass. León haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tortix - Niupi FC. 3:0

26e minuut.
Benítez met een sublieme pass. Pacheco is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gaytan. Pacheco roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pacheco kan niet meer verder spelen. Duque komt het veld opgelopen.

43e minuut.
León is nu in balbezit. Bravo is nu in balbezit. León onderschept slim de pass. León draait met de bal, schiet en ... Requena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tortix - Niupi FC. 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tortix 34%, Niupi FC. 66%.
FC Tortix - Niupi FC. 4:0

49e minuut.
Duque is nu in balbezit. Duque met een sublieme pass. Galilea is nu in balbezit. Galilea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Duque kopt de bal weg. Tellez-Giron bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón verovert de bal door een tackle van achteren. Obando bereikt de bal nog maar net als eerste. Obando draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
León bereikt de bal nog maar net als eerste. León schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bravo de bal onder controle te krijgen. Gaytan is nu in balbezit. Gaytan schiet op doel. Requena bokst de bal weg.

68e minuut.
Galilea heeft problemen om de bal te vangen. Tellez-Giron rent richting de bal. Obando onderschept slim de pass. Galilea rent richting de bal. Galilea draait met de bal, schiet en ... Dorantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Calderón is nu in balbezit. Calderón draait met de bal, schiet en ... Crisostomo probeert de bal aan de voet te houden. Obando rent richting de bal. Obando draait met de bal, schiet en ... Dorantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Calderón speelt de bal door. Galilea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cueto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cueto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tortix 45%, Niupi FC. 55%.
FC Tortix - Niupi FC. 4:0