Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niupi FC. FC Tortix
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 15.6
waardeloos Schieten slecht
hopeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Galilea heeft problemen om de bal te vangen. Galilea passt de bal zonder na te denken. Mateo controleert de bal met de borst. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niupi FC. - FC Tortix 0:1

6e minuut.
Daar is Sainz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sainz geeft een lange en hoge pass. Obando probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galilea is nu in balbezit. Galilea schiet op doel. Paal!

13e minuut.
Duran kopt de bal weg. Mateo is nu in balbezit. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro is nu in balbezit. Castro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Requena met een harde bal richting middenveld. Tellez-Giron kopt de bal weg. Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. León verovert de bal door een tackle van achteren. León haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Chiner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galilea rent richting de bal. Crisostomo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Galilea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Obando legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Niupi FC. - FC Tortix 1:1

44e minuut.
León rent richting de bal. Dorantes is nu in balbezit. León onderschept slim de pass. León schiet op doel. Bravo probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niupi FC. 54%, FC Tortix 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Niupi FC. - FC Tortix 1:1

49e minuut.
Bravo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gaytan is nu in balbezit. Pacheco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gaytan raakt geblesseerd tijdens het duel. Castro zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Requena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaytan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Galilea haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Dorantes met een harde bal richting middenveld. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niupi FC. - FC Tortix 1:2

63e minuut.
Chiner is nu in balbezit. Chiner speelt de bal door. León heeft problemen om de bal te vangen. Castro rent richting de bal. Castro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niupi FC. 47%, FC Tortix 53%.
Niupi FC. - FC Tortix 1:2