Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaguar FC Fc Marroquin
SUPJAGUAR Tactiek Normal
37% Balbezit 63%
56% Spel op eigen helft 44%
1 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
15.4 gemiddelde waardering 18.9
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
tragisch Verdedigen slecht


21e minuut.
Carbajal geeft de bal voor. Espiga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Camacho de bal. Camacho haalt uit met een fantastische trap. Paal!

22e minuut.
Farias met een sublieme pass. Pablo is nu in balbezit. Pablo probeert naar een medespeler te passen. Camacho rent richting de bal. Camacho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaguar FC 60%, Fc Marroquin 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jaguar FC - Fc Marroquin 0:0

46e minuut.
Gallar verovert de bal door een tackle van achteren. Fajardo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gallar. Gallar krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Fajardo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carbajal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pablo is nu in balbezit. Pablo met een sublieme pass. Bravo rent richting de bal. Bravo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Carbajal kopt de bal weg. Arconada is nu in balbezit. Arconada geeft de bal voor. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho schiet op doel. Malvić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Fajardo met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Camacho stond buitenspel. Celades neemt vlug de vrije trap. Imbert rent richting de bal. Imbert haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Espiga neemt vlug de vrije trap. Paton kopt de bal weg. Daar is Camacho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bravo rent richting de bal. Bravo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguar FC - Fc Marroquin 0:1

75e minuut.
Pablo bereikt de bal nog maar net als eerste. Celades tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pablo raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pablo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Arconada kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaguar FC 52%, Fc Marroquin 48%.
Jaguar FC - Fc Marroquin 0:1