Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid Guatemalteco NOWER CITI
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Velásquez met een snelle inworp. Sanabria is nu in balbezit. Sanabria passt de bal in één keer door. Cubas is nu in balbezit. Cubas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Velásquez is nu in balbezit. Dorante bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Velásquez naar de kleedkamers voor een vroege douche.

23e minuut.
Coronado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gally bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hurtado zijn tegenspeler op de grond. Hurtado krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Sanabria rent richting de bal. Sanabria geeft de bal voor. Daar is Valenti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Zambrana met een harde bal richting middenveld. Gallucci kopt de bal weg. Klungelig pakt Contador de bal. Cubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Guatemalteco - NOWER CITI 1:0

40e minuut.
Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorante is nu in balbezit. Ruiz heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz schiet op doel. Elias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Guatemalteco 36%, NOWER CITI 64%.
Real Madrid Guatemalteco - NOWER CITI 1:0

57e minuut.
Ruiz is nu in balbezit. Dorante rent richting de bal. Daar is Ruiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Madrid Guatemalteco - NOWER CITI 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Guatemalteco 56%, NOWER CITI 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Madrid Guatemalteco - NOWER CITI 1:1