Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NOWER CITI Real Madrid Guatemalteco
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorante verovert de bal door een tackle van achteren. Cubas rent richting de bal. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Daar is Ruiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorante rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Redondo. Dorante roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dorante kan niet meer verder spelen. Rebollo komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Rebollo kan de bal niet met de borst controleren. Velásquez is nu in balbezit. Rebollo onderschept slim de pass. Rebollo haalt uit met een fantastische trap. Benavente kopt de bal weg. Chamorro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NOWER CITI 60%, Real Madrid Guatemalteco 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NOWER CITI - Real Madrid Guatemalteco 0:0

48e minuut.
Cubas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valle komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Daar is Paya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velásquez is nu in balbezit. Velásquez passt de bal in één keer door. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Redondo is nu in balbezit. Rebollo onderschept slim de pass. Rebollo probeert naar een medespeler te passen. Ruiz rent richting de bal. Ruiz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo passt de bal met de wreef. Hurtado rent richting de bal. Hurtado schiet op doel. Zambrana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Redondo probeert de bal aan de voet te houden. Rebollo rent richting de bal. Rebollo passt de bal zonder na te denken. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz draait met de bal, schiet en ... Chamorro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
NOWER CITI - Real Madrid Guatemalteco 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NOWER CITI 53%, Real Madrid Guatemalteco 47%.
NOWER CITI - Real Madrid Guatemalteco 1:0