Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Marroquin Real Madrid Guatemalteco
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Carbajal verovert de bal door een tackle van achteren. Carbajal probeert naar een medespeler te passen. Cerver is nu in balbezit. Camacho onderschept slim de pass. Camacho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Bravo rent richting de bal. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo onderschept slim de pass. Camacho rent richting de bal. Camacho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Fajardo met een sublieme pass. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete is nu in balbezit. Camacho is nu in balbezit. Camacho schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Dorante onderschept slim de pass. Dorante met een sublieme pass. Cubas rent richting de bal. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Paton passt de bal zonder na te denken. Bravo rent richting de bal. Bravo passt de bal in één keer door. Camacho is nu in balbezit. Camacho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Marroquin - Real Madrid Guatemalteco 1:0

34e minuut.
Castillo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salcedo met een snelle inworp. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Cubas passt de bal zonder na te denken. Dorante is nu in balbezit. Carbajal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carbajal krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Castillo speelt de bal door. Pablo rent richting de bal. Pablo probeert naar een medespeler te passen. Camacho rent richting de bal. Camacho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Sanabria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bravo verovert de bal door een tackle van achteren. Bravo speelt de bal door. Camacho rent richting de bal. Camacho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Marroquin - Real Madrid Guatemalteco 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Marroquin 40%, Real Madrid Guatemalteco 60%.
Fc Marroquin - Real Madrid Guatemalteco 2:0

63e minuut.
Fajardo heeft problemen om de bal te vangen. Fajardo probeert naar een medespeler te passen. Benavente bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho onderschept slim de pass. Camacho haalt uit met een fantastische trap. Chamorro bokst de bal weg.

72e minuut.
Bravo speelt de bal door. Cerver is nu in balbezit. Cerver geeft de bal voor. Cubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Umaran de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Marroquin 42%, Real Madrid Guatemalteco 58%.
Fc Marroquin - Real Madrid Guatemalteco 2:0