Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tortix REAL MYNOR
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 14.4
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Castro is nu in balbezit. Castro passt de bal met de wreef. Crisostomo is nu in balbezit. Escoda verovert de bal door een tackle van achteren. Escoda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tortix - REAL MYNOR 0:1

18e minuut.
Tellez-Giron is nu in balbezit. Tellez-Giron geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Adrian de bal onder controle te krijgen. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León haalt uit met een fantastische trap. Valadez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Escoda. Correa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Correa met een snel genomen vrije trap. Pereira kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Chiner kopt de bal weg. Adrian rent richting de bal. Tellez-Giron schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tellez-Giron krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Adrian is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adrian met een snel genomen vrije trap. Cueto rent richting de bal. Escoda onderschept slim de pass. Escoda draait met de bal, schiet en ... Dorantes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tortix - REAL MYNOR 0:2

33e minuut.
Castro is nu in balbezit. Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cobos de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tortix - REAL MYNOR 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tortix 54%, REAL MYNOR 46%.
FC Tortix - REAL MYNOR 1:2

56e minuut.
Castro passt de bal in één keer door. León is nu in balbezit. Cobos rent richting de bal. León onderschept slim de pass. León draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Tortix - REAL MYNOR 2:2

56e minuut.
Castro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Escoda de bal. León is nu in balbezit. León haalt uit met een fantastische trap. Valadez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Valadez trapt de bal weg van het doel. Castro geeft een lange en hoge pass. Benítez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Escoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Escoda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Trujillo kopt de bal weg. Chiner probeert naar een medespeler te passen. Tellez-Giron heeft problemen om de bal te vangen. Escoda rent richting de bal. Escoda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Cobos trapt de bal weg. Tellez-Giron bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellez-Giron passt de bal in één keer door. Escoda rent richting de bal. Escoda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tortix 32%, REAL MYNOR 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Tortix - REAL MYNOR 2:2