Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaguar FC NOWER CITI
SUPJAGUAR Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
40% Spel op eigen helft 60%
4 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
16 gemiddelde waardering 15.4
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


9e minuut.
Daar is Mejía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paya rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mejía. Mejía krijgt een gele kaart. Paya raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Paya kan niet meer verder spelen. Contador komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Klungelig pakt Comence de bal. Comence geeft een lange en hoge pass. Ruiz rent richting de bal. Daar is Ruiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiz draait met de bal, schiet en ... Malvić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gallucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Celades rent richting de bal. Celades geeft de bal voor. Ruiz rent richting de bal. Ruiz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Varjan geeft de bal voor. Valenti kan de bal niet met de borst controleren. Imbert verovert de bal door een tackle van achteren. Imbert geeft een hoge lob. Durazo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguar FC - NOWER CITI 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaguar FC 44%, NOWER CITI 56%.
Jaguar FC - NOWER CITI 1:0

65e minuut.
Coronado passt de bal in één keer door. Buitenspel voor Ruiz. Goede buitenspelval van de verdediging. Espiga maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Imbert rent richting de bal. Imbert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Durazo met een sublieme pass. Farias is nu in balbezit. Farias geeft een hoge lob. Mejía bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Dorante bereikt de bal nog maar net als eerste. Celades verovert de bal door een tackle van achteren. Celades geeft de bal voor. Gallar is nu in balbezit. Gallar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Comence rent richting de bal. Contador is nu in balbezit. Contador geeft de bal voor. Higueras is nu in balbezit. Higueras geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Ruiz de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Umara is nu in balbezit. Gallar verovert de bal door een tackle van achteren. Gallar met een sublieme pass. Imbert rent richting de bal. Imbert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Farias rent richting de bal. Farias geeft een lange en hoge pass. Zambrana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Imbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguar FC - NOWER CITI 2:0

88e minuut.
Mejía met een snelle inworp. Klungelig pakt Jaskóła de bal. Jaskóła geeft de bal voor. Valenti heeft problemen om de bal te vangen. Gallar rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguar FC - NOWER CITI 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaguar FC 36%, NOWER CITI 64%.
Jaguar FC - NOWER CITI 3:0