Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaguar FC REAL MYNOR
SUPJAGUAR Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
17.8 gemiddelde waardering 16.2
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Barreras met een sublieme pass. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo passt de bal zonder na te denken. Galisteo is nu in balbezit. Galisteo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Celades bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrian verovert de bal door een tackle van achteren. Adrian geeft de bal voor. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Imbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbert passt de bal in één keer door. Galisteo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galisteo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguar FC - REAL MYNOR 0:1

23e minuut.
Coronado is nu in balbezit. Imbert verovert de bal door een tackle van achteren. Cobos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Imbert raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Varjan neemt zijn aanloop. Valadez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jaguar FC - REAL MYNOR 1:1

39e minuut.
Coronado is nu in balbezit. Imbert verovert de bal door een tackle van achteren. Imbert probeert naar een medespeler te passen. Gallar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguar FC - REAL MYNOR 2:1

42e minuut.
Barreras rent richting de bal. Barreras probeert naar een medespeler te passen. Najera bereikt de bal nog maar net als eerste. Najera draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaguar FC 51%, REAL MYNOR 49%.
Jaguar FC - REAL MYNOR 2:1

51e minuut.
Conrado rent richting de bal. Farias bereikt de bal nog maar net als eerste. Elias begaat een overtreding. Farias is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Comence met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Barreras passt de bal zonder na te denken. Najera rent richting de bal. Najera passt de bal met de wreef. Galisteo is nu in balbezit. Galisteo haalt uit met een fantastische trap. Malvić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Comence bereikt de bal nog maar net als eerste. Elias verovert de bal door een tackle van achteren. Elias geeft de bal voor. Galisteo is nu in balbezit. Galisteo draait met de bal, schiet en ... Malvić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Galisteo rent richting de bal. Galisteo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jaguar FC - REAL MYNOR 2:2

83e minuut.
Celades rent richting de bal. Celades geeft een lange en hoge pass. Campomaggio heeft problemen om de bal te vangen. Campomaggio schiet op doel. Valadez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguar FC - REAL MYNOR 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaguar FC 42%, REAL MYNOR 58%.
Jaguar FC - REAL MYNOR 3:2