Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
municipal ghg Fc Marroquin
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Paton is nu in balbezit. Paton geeft een hoge lob. Ramiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bravo rent richting de bal. Bravo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ramiro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pantrigro komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Fajardo passt de bal met de wreef. Salgado rent richting de bal. Salgado met een sublieme pass. Coscujuela is nu in balbezit. Coscujuela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
municipal ghg - Fc Marroquin 1:0

30e minuut.
Bravo geeft een lange en hoge pass. Pablo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pablo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bravo neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: municipal ghg 52%, Fc Marroquin 48%.
municipal ghg - Fc Marroquin 1:0

53e minuut.
Pablo geeft een lange en hoge pass. Carbajal is nu in balbezit. Carbajal met een sublieme pass. Arconada rent richting de bal. Arconada geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Daar is Fajardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenu speelt de bal door. Pascacio is nu in balbezit. Pascacio passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bravo is nu in balbezit. Bravo passt de bal zonder na te denken. Daar is Armas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
municipal ghg - Fc Marroquin 1:1

84e minuut.
Paton passt de bal met de wreef. Bravo rent richting de bal. Bravo passt de bal zonder na te denken. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Chenu kopt de bal weg. Coscujuela heeft problemen om de bal te vangen. Castillo is nu in balbezit. Coscujuela verovert de bal door een tackle van achteren. Coscujuela haalt uit met een fantastische trap. Oliveros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
municipal ghg - Fc Marroquin 2:1

90e minuut.
Inworp. Pascacio met de inworp. Fajardo heeft problemen om de bal te vangen. Salgado is nu in balbezit. Salgado geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: municipal ghg 51%, Fc Marroquin 49%.
municipal ghg - Fc Marroquin 2:1