Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Marroquin municipal ghg
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 14.4
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho haalt uit met een fantastische trap. Ramiro heeft problemen om de bal te vangen. Camacho is nu in balbezit. Camacho schiet op doel. Echeverri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo passt de bal met de wreef. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho draait met de bal, schiet en ... Echeverri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Inworp. Arconada met de inworp. Bravo is nu in balbezit. Bravo draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Camacho de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Marroquin - municipal ghg 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Marroquin 49%, municipal ghg 51%.
Fc Marroquin - municipal ghg 1:0

47e minuut.
Fajardo onderschept slim de pass. Fajardo speelt de bal door. Pablo is nu in balbezit. Pablo geeft een lange en hoge pass. Echeverri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Camacho rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Marroquin - municipal ghg 2:0

59e minuut.
Arconada probeert naar een medespeler te passen. Bravo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Armas. Bravo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bravo komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Chenu is nu in balbezit. Bravo onderschept slim de pass. Bravo passt de bal in één keer door. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Marroquin - municipal ghg 3:0

75e minuut.
Klungelig pakt Chenu de bal. Fajardo verovert de bal door een tackle van achteren. Fajardo passt de bal zonder na te denken. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Castañeda rent richting de bal. Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chenu. Chenu krijgt een gele kaart. Bravo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fajardo met een snel genomen vrije trap. Echeverri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Marroquin - municipal ghg 4:0

85e minuut.
Chenu passt de bal in één keer door. Salgado is nu in balbezit. Salgado passt de bal in één keer door. Coscujuela is nu in balbezit. Coscujuela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Marroquin 49%, municipal ghg 51%.
Fc Marroquin - municipal ghg 4:0