Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tortix NOWER CITI
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Cueto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gallucci met een snelle inworp. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Gaytan probeert naar een medespeler te passen. Daar is León, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castro rent richting de bal. Castro haalt uit met een fantastische trap. Durazo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Gaytan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado speelt de bal door. Ruiz rent richting de bal. Ruiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tortix 41%, NOWER CITI 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Tortix - NOWER CITI 0:0

55e minuut.
Dorante rent richting de bal. Tellez-Giron verovert de bal door een tackle van achteren. Tellez-Giron geeft de bal voor. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Dorantes speelt de bal door. Castro rent richting de bal. Castro passt de bal zonder na te denken. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tortix 42%, NOWER CITI 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Tortix - NOWER CITI 0:0