Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaguar FC Real Madrid Guatemalteco
SUPJAGUAR Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
17.1 gemiddelde waardering 16.9
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


24e minuut.
Mejía is nu in balbezit. Navarrete verovert de bal door een tackle van achteren. Navarrete geeft een hoge lob. Cubas is nu in balbezit. Cubas haalt uit met een fantastische trap. Malvić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Jaskóła met de inworp. Mejía is nu in balbezit. Mejía passt de bal in één keer door. Comence rent richting de bal. Comence geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Mejía rent richting de bal. Gallar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejía rent richting de bal. Mejía draait met de bal, schiet en ... Chamorro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaguar FC 40%, Real Madrid Guatemalteco 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jaguar FC - Real Madrid Guatemalteco 0:0

47e minuut.
Navarrete geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaskóła met een snelle inworp. Mejía rent richting de bal. Mejía draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Campomaggio springt en kopt de bal. Chamorro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguar FC - Real Madrid Guatemalteco 1:0

52e minuut.
Hurtado rent richting de bal. Hurtado met een sublieme pass. Farias bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubas onderschept slim de pass. Cubas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Malvić speelt de bal door. Cerver kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Varjan. Cerver wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

73e minuut.
Imbert passt de bal in één keer door. Daar is Gallar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campomaggio is nu in balbezit. Campomaggio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguar FC - Real Madrid Guatemalteco 2:0

77e minuut.
Dorante passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jaskóła de bal. Dorante is nu in balbezit. Dorante haalt uit met een fantastische trap. Malvić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguar FC - Real Madrid Guatemalteco 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaguar FC 49%, Real Madrid Guatemalteco 51%.
Jaguar FC - Real Madrid Guatemalteco 2:1