Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
municipal ghg FC Tortix
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Castro kopt de bal weg. Armas controleert de bal met de borst. León is nu in balbezit. León haalt uit met een fantastische trap. Echeverri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
municipal ghg - FC Tortix 0:1

12e minuut.
Tellez-Giron rent richting de bal. Tellez-Giron geeft een hoge lob. Ramiro rent richting de bal. Ramiro speelt de bal door. Chenu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Correa rent richting de bal. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado passt de bal zonder na te denken. Coscujuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Coscujuela haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Chiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Coscujuela verovert de bal door een tackle van achteren. Coscujuela met een sublieme pass. Alarcon is nu in balbezit. Alarcon met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Chenu rent richting de bal. Correa rent richting de bal. Ramiro is nu in balbezit. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Correa rent richting de bal. Gaytan rent richting de bal. Gaytan speelt de bal door. León bereikt de bal nog maar net als eerste. León draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
municipal ghg - FC Tortix 0:2

30e minuut.
Castro passt de bal in één keer door. Pereira is nu in balbezit. Salles maakt een afschuwelijke overtreding. Pereira moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Pereira kan niet meer verder spelen. Saiz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: municipal ghg 55%, FC Tortix 45%.
municipal ghg - FC Tortix 0:2

52e minuut.
Cueto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pascacio met een snelle inworp. Salgado rent richting de bal. Salgado geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Salles verovert de bal door een tackle van achteren. Salles probeert naar een medespeler te passen. Cueto rent richting de bal. Salgado rent richting de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ... Dorantes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: municipal ghg 63%, FC Tortix 37%.
municipal ghg - FC Tortix 0:2