Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NOWER CITI Fc Marroquin
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo is nu in balbezit. Bravo speelt de bal door. Camacho is nu in balbezit. Camacho haalt uit met een fantastische trap. Paal!

10e minuut.
Arconada probeert naar een medespeler te passen. Camacho rent richting de bal. Paya is nu in balbezit. Bravo onderschept slim de pass. Bravo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Klungelig pakt Coronado de bal. Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo passt de bal in één keer door. Camacho rent richting de bal. Camacho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Zambrana rent richting de bal. Zambrana geeft de bal voor. Gallucci kopt de bal weg. Dorante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorante draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gallucci heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Gallucci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dorante rent richting de bal. Dorante haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Paya is nu in balbezit. Paya passt de bal in één keer door. Zambrana is nu in balbezit. Bravo is nu in balbezit. Bravo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Zambrana speelt de bal door. Paya heeft problemen om de bal te vangen. Bravo speelt de bal door. Camacho is nu in balbezit. Camacho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Durazo met een sublieme pass. Klungelig pakt Paton de bal. Paton met een sublieme pass. Bravo rent richting de bal. Bravo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Durazo trapt de bal weg. Pablo rent richting de bal. Pablo passt de bal in één keer door. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho schiet op doel. Durazo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
NOWER CITI - Fc Marroquin 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NOWER CITI 67%, Fc Marroquin 33%.
NOWER CITI - Fc Marroquin 0:1

50e minuut.
Bravo met een sublieme pass. Zambrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrana passt de bal met de wreef. Camacho is nu in balbezit. Camacho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NOWER CITI - Fc Marroquin 0:2

54e minuut.
Fajardo rent richting de bal. Fajardo passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Chornet de bal onder controle te krijgen. Ruiz is nu in balbezit. Ruiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NOWER CITI 60%, Fc Marroquin 40%.
NOWER CITI - Fc Marroquin 0:2