Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forest Green Mile Hotspur City
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


42e minuut.
Nelson-Mensah bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson-Mensah geeft een lange en hoge pass. Frimpong heeft problemen om de bal te vangen. Yara rent richting de bal. Yara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Debrah verovert de bal door een tackle van achteren. Halm-Lutterodt verovert de bal door een tackle van achteren. Halm-Lutterodt geeft een lange en hoge pass. Adolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adolfo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Green Mile - Hotspur City 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forest Green Mile 47%, Hotspur City 53%.
Forest Green Mile - Hotspur City 0:1

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bediako neemt de hoekschop. Debrah controleert de bal met de borst. Samir bereikt de bal nog maar net als eerste. Samir schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Green Mile - Hotspur City 0:2

68e minuut.
Yara bereikt de bal nog maar net als eerste. Draman verovert de bal door een tackle van achteren. Draman geeft de bal voor. Adolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adolfo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Draman bereikt de bal nog maar net als eerste. Inkoom begaat een overtreding. Draman raakt geblesseerd tijdens het duel. Draman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Adu-Amofah controleert de bal met de borst. Adolfo onderschept slim de pass. Adolfo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bediako bereikt de bal nog maar net als eerste. Adu-Amofah begaat een overtreding. Bediako is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Frimpong met een snel genomen vrije trap. Harper is nu in balbezit. Harper draait met de bal, schiet en ... Gyamfi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forest Green Mile 62%, Hotspur City 38%.
Forest Green Mile - Hotspur City 0:2