Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hotspur City Winners Arise
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Draman is nu in balbezit. Draman geeft een lange en hoge pass. Adolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adolfo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hotspur City - Winners Arise 1:0

19e minuut.
Klungelig pakt Halm-Lutterodt de bal. Amoah verovert de bal door een tackle van achteren. Amoah speelt de bal door. Bomfah bereikt de bal nog maar net als eerste. Bomfah haalt uit met een fantastische trap. Quartey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Ofei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bomfah bereikt de bal nog maar net als eerste. Bomfah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Allotey kopt de bal weg. Halm-Lutterodt rent richting de bal. Met opzet legt Amoah zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Amoah moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Amoah schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

38e minuut.
Samir geeft een lange en hoge pass. Abbah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adolfo rent richting de bal. Adolfo haalt uit met een fantastische trap. Poku probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hotspur City - Winners Arise 2:0

38e minuut.
Bomfah probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nyarnu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adolfo rent richting de bal. Adolfo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hotspur City 42%, Winners Arise 58%.
Hotspur City - Winners Arise 2:0

48e minuut.
Gariba geeft de bal voor. Mireku rent richting de bal. Mireku passt de bal zonder na te denken. Bomfah rent richting de bal. Bomfah draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Nyarnu heeft problemen om de bal te vangen. Nyarnu geeft de bal voor. Benson probeert de bal aan de voet te houden. Bomfah bereikt de bal nog maar net als eerste. Bomfah schiet op doel. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Halm-Lutterodt bereikt de bal nog maar net als eerste. Halm-Lutterodt probeert naar een medespeler te passen. Benson rent richting de bal. Bomfah bereikt de bal nog maar net als eerste. Bomfah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Benson geeft een hoge lob. Kwakye rent richting de bal. Harper maakt een afschuwelijke overtreding. Harper krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Mireku is nu in balbezit. Mireku geeft de bal voor. Draman heeft problemen om de bal te vangen. Bomfah bereikt de bal nog maar net als eerste. Bomfah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Frimpong is nu in balbezit. Frimpong speelt de bal door. Halm-Lutterodt is nu in balbezit. Gariba rent richting de bal. Gariba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Adolfo is nu in balbezit. Samir rent richting de bal. Adolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Samir bereikt de bal nog maar net als eerste. Samir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Poku trapt de bal weg van het doel. Halm-Lutterodt kopt de bal weg. Adolfo kan de bal niet met de borst controleren. Adolfo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Anane de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hotspur City 48%, Winners Arise 52%.
Hotspur City - Winners Arise 2:0