Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 13:31
  • Competitiewedstrijd: Hạng II.04
  • Stadion: MetaHub Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2870
new88 Eagle Football Club
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Hoài Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoài Trung passt de bal zonder na te denken. Tất Thành rent richting de bal. Tất Thành haalt uit met een fantastische trap. Quốc Tiến probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
new88 - Eagle Football Club 1:0

25e minuut.
Bá Long verovert de bal door een tackle van achteren. Bá Long speelt de bal door. Minh Bắc is nu in balbezit. Minh Vũ verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Vũ draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Đình Nghĩa passt de bal in één keer door. Văn Hùng kan de bal niet met de borst controleren. Tất Thành is nu in balbezit. Hoài Trung rent richting de bal. Hoài Trung schiet op doel. Quốc Tiến bokst de bal weg.

38e minuut.
Quốc Minh is nu in balbezit. Quốc Minh geeft een lange en hoge pass. Inworp. Thanh Hải met de inworp. Hoài Trung geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: new88 47%, Eagle Football Club 53%.
new88 - Eagle Football Club 1:0

46e minuut.
Minh Vũ passt de bal met de wreef. Thanh Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Hải probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tất Thành de bal. Tất Thành haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
new88 - Eagle Football Club 2:0

53e minuut.
Trọng Hùng is nu in balbezit. Trọng Hùng met een sublieme pass. Hoài Trung is nu in balbezit. Tất Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Tất Thành schiet op doel. Quốc Tiến verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Trung Phi is nu in balbezit. Thanh Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Thanh Hải geeft de bal voor. Tất Thành is nu in balbezit. Tất Thành haalt uit met een fantastische trap. Quốc Tiến kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
new88 - Eagle Football Club 3:0

80e minuut.
Ðức Duy rent richting de bal. Trung Phi onderschept slim de pass. Ðức Duy verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Duy geeft de bal voor. Tất Thành krijgt zijn hoofd ertegen. Quốc Tiến kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: new88 38%, Eagle Football Club 62%.
new88 - Eagle Football Club 3:0