Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:03
  • Competitiewedstrijd: II Liga.02
  • Stadion: petnjica Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2886
petnjica Humci
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 16.7
average Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


13e minuut.
Kažić is nu in balbezit. Kažić geeft een hoge lob. Ognjenović kopt de bal weg. Maslovarić probeert de bal met de borst te controleren. Maslovarić haalt uit met een fantastische trap. Ružić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Todorović is nu in balbezit. Todorović geeft een lange en hoge pass. Vlaović heeft problemen om de bal te vangen. Stojšić is nu in balbezit. Stojšić schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
petnjica - Humci 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: petnjica 53%, Humci 47%.
petnjica - Humci 1:0

48e minuut.
Paunović is nu in balbezit. Bjelica verovert de bal door een tackle van achteren. Kažić begaat een overtreding. Kažić krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Todorović rent richting de bal. Todorović met een sublieme pass. Maslovarić rent richting de bal. Maslovarić schiet op doel. Ružić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
petnjica - Humci 2:0

57e minuut.
Majdak geeft een hoge lob. Kontić kopt de bal weg. Kažić heeft problemen om de bal te vangen. Bjelica rent richting de bal. Bjelica draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Vučurović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ognjenović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stojšić rent richting de bal. Stojšić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Šofranić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dubičić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: petnjica 52%, Humci 48%.
petnjica - Humci 2:0