Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ChiangRai FC เชนสาน
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Thongsamutr bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajangsai verovert de bal door een tackle van achteren. Krajangsai passt de bal zonder na te denken. Sathai-Chusri is nu in balbezit. Sathai-Chusri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kiam-Woon probeert naar een medespeler te passen. Cheenawat is nu in balbezit. Wongthong begaat een overtreding. Wongthong krijgt een gele kaart. Cheenawat raakt geblesseerd tijdens het duel. Kiam-Woon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Blinkadee bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Sathai-Chusri rent richting de bal. Siew-Yang is nu in balbezit. Siew-Yang speelt de bal door. Sathai-Chusri rent richting de bal. Sathai-Chusri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Siriattana zal de hoekschop nemen. Daar is Dusitwilai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sirisayun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirisayun draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ChiangRai FC - เชนสาน 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChiangRai FC 48%, เชนสาน 52%.
ChiangRai FC - เชนสาน 1:0

48e minuut.
Inworp. Siriattana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Sirisayun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thongsamutr is nu in balbezit. Thongsamutr geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sathai-Chusri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sathai-Chusri draait met de bal, schiet en ... Anekwittaya is nu in balbezit. Anekwittaya draait met de bal, schiet en ... Soo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Dusitwilai verovert de bal door een tackle van achteren. Dusitwilai geeft de bal voor. Klungelig pakt Ming-wat de bal. Sathai-Chusri is nu in balbezit. Sathai-Chusri schiet op doel. Soo bokst de bal weg.

80e minuut.
Kiam-Woon speelt de bal door. bin Saad is nu in balbezit. Siriwi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirisayun verovert de bal door een tackle van achteren. Sirisayun haalt uit met een fantastische trap. Blinkadee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ChiangRai FC - เชนสาน 2:0

84e minuut.
Siriwi onderschept slim de pass. Siriwi met een sublieme pass. Dusitwilai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiam-Woon probeert naar een medespeler te passen. Dusitwilai geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Junheng heeft problemen om de bal te vangen. Sathai-Chusri rent richting de bal. Junheng is nu in balbezit. Sathai-Chusri verovert de bal door een tackle van achteren. Sathai-Chusri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ChiangRai FC 59%, เชนสาน 41%.
ChiangRai FC - เชนสาน 2:0