Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.Buk Jangmabuk 96.Gye Kwoo-Buk
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
13.1 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Klungelig pakt Wang-Hyun de bal. Jee-Kwoon is nu in balbezit. Jee-Kwoon passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kun-Joon de bal. Kun-Joon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
1.Buk Jangmabuk - 96.Gye Kwoo-Buk 0:1

15e minuut.
Jee-Kwoon rent richting de bal. Choi-Ling rent richting de bal. Jee-Kwoon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Jee-Kwoon moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jee-Kwoon schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

21e minuut.
Ling-Young speelt de bal door. Lo-Jong is nu in balbezit. Cheng-Hyu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cheng-Hyu krijgt een gele kaart. Lo-Jong raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.Buk Jangmabuk 61%, 96.Gye Kwoo-Buk 39%.
1.Buk Jangmabuk - 96.Gye Kwoo-Buk 0:1

48e minuut.
Ling-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Young geeft de bal voor. Song-Lee kopt de bal weg. Cheng-Hyu kan de bal niet met de borst controleren. Cheng-Hyu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

61e minuut.
Choi-Ling geeft de bal voor. Cheng-Chang is nu in balbezit. Cheng-Chang geeft de bal voor. Kun-Joon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kun-Joon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Lo-Jong kopt de bal weg. Ote-Lee probeert de bal met de borst te controleren. Ote-Lee passt de bal met de wreef. Kun-Joon rent richting de bal. Kun-Joon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Chyu-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyu-Kun geeft een hoge lob. Choi-Ling is nu in balbezit. Kun-Joon verovert de bal door een tackle van achteren. Kun-Joon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.Buk Jangmabuk 61%, 96.Gye Kwoo-Buk 39%.
1.Buk Jangmabuk - 96.Gye Kwoo-Buk 0:1