Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
96.Gye Kwoo-Buk Bukjojo Jangma
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.2
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


12e minuut.
Sung-Kuk speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Wang-Choi de bal onder controle te krijgen. Kwon-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Choi is nu in balbezit. Wang-Choi draait met de bal, schiet en ... Wang-Hyun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Ling-Sun geeft de bal voor. Sung-Bum kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kwon-Kun de bal onder controle te krijgen. Wang-Choi is nu in balbezit. Wang-Choi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kwon-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Jong verovert de bal door een tackle van achteren. Lo-Jong geeft de bal voor. Kun-Joon rent richting de bal. Kun-Joon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
96.Gye Kwoo-Buk - Bukjojo Jangma 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 96.Gye Kwoo-Buk 61%, Bukjojo Jangma 39%.
96.Gye Kwoo-Buk - Bukjojo Jangma 1:0

55e minuut.
Lee-Hon is nu in balbezit. Lee-Hon geeft de bal voor. Kun-Joon is nu in balbezit. Kun-Joon schiet op doel. Lo-Hwan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
96.Gye Kwoo-Buk - Bukjojo Jangma 2:0

61e minuut.
Byung-Kuk geeft de bal voor. Wang-Choi is nu in balbezit. Sung-Bum bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Choi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang-Choi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Lo-Jong rent richting de bal. Ling-Sun bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo-Jong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lo-Jong krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Dae-Kyuong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sun-Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Sung-Bum schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sung-Bum krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 96.Gye Kwoo-Buk 56%, Bukjojo Jangma 44%.
96.Gye Kwoo-Buk - Bukjojo Jangma 2:0