Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting FC Pythons Grands Chevaux
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Matongo rent richting de bal. Boumtje is nu in balbezit. Boumtje passt de bal zonder na te denken. Matongo is nu in balbezit. Matongo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
N`Gilad rent richting de bal. N`Gilad geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt N`Dengue de bal. Mama is nu in balbezit. Mama schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting FC Pythons - Grands Chevaux 0:1

14e minuut.
Matongo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Etamé de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Adissa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. N`Gilad heeft problemen om de bal te vangen. Araka bokst de bal weg.

15e minuut.
Na een snelle pass probeert M`Bulle de bal onder controle te krijgen. Tchinda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchinda passt de bal zonder na te denken. Matongo is nu in balbezit. Matongo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Moudoh geeft een hoge lob. Etamé met een sublieme pass. N`Dengue bereikt de bal nog maar net als eerste. Mama bereikt de bal nog maar net als eerste. Mama schiet op doel. N`Gilad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Moudoh onderschept slim de pass. Moudoh passt de bal zonder na te denken. Etamé heeft problemen om de bal te vangen. Boumtje is nu in balbezit. Boumtje haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Etamé is nu in balbezit. Etamé geeft een hoge lob. N`Dengue probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mama bereikt de bal nog maar net als eerste. Mama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting FC Pythons 54%, Grands Chevaux 46%.
Sporting FC Pythons - Grands Chevaux 0:1

51e minuut.
Tchinda is nu in balbezit. M`Bulle verovert de bal door een tackle van achteren. M`Bulle met een sublieme pass. N`Dengue bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dengue haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting FC Pythons - Grands Chevaux 0:2

77e minuut.
Daar is Bekono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matongo probeert naar een medespeler te passen. Boumtje rent richting de bal. Matongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Matongo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting FC Pythons 55%, Grands Chevaux 45%.
Sporting FC Pythons - Grands Chevaux 0:2