Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mancheser United Oranges Buffles
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 14.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


12e minuut.
Dem raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tanga komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Bassey geeft de bal voor. Daar is Dikongué, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dikongué met een sublieme pass. Tadajeu rent richting de bal. Tadajeu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Inoni geeft een lange en hoge pass. Bassey controleert de bal met de borst. Meillon is nu in balbezit. Meillon haalt uit met een fantastische trap. Bassey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Mokake is nu in balbezit. N`Joh onderschept slim de pass. N`Joh met een sublieme pass. Tadajeu rent richting de bal. Tadajeu haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
N`Gambi verovert de bal door een tackle van achteren. N`Gambi met een sublieme pass. Meillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanga is nu in balbezit. Tanga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mancheser United 54%, Oranges Buffles 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mancheser United - Oranges Buffles 0:0

61e minuut.
Medjo rent richting de bal. Mokake verovert de bal door een tackle van achteren. Mokake geeft een lange en hoge pass. Tadajeu is nu in balbezit. Tadajeu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Mokake probeert naar een medespeler te passen. Tadajeu rent richting de bal. Tignyemb verovert de bal door een tackle van achteren. N`Joh onderschept slim de pass. N`Joh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Onguetou bereikt de bal nog maar net als eerste. Meillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Panenbeng is nu in balbezit. Tanga verovert de bal door een tackle van achteren. Tanga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Meillon rent richting de bal. Onguetou rent richting de bal. Meillon verovert de bal door een tackle van achteren. Tanga is nu in balbezit. Tanga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mancheser United - Oranges Buffles 1:0

89e minuut.
Inoni bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Joh is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Inoni. Inoni krijgt een gele kaart. N`Joh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. M`Bahoute wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mancheser United - Oranges Buffles 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mancheser United 41%, Oranges Buffles 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mancheser United - Oranges Buffles 1:1