Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heureux Marabouts Sporting FC Pythons
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


26e minuut.
Tcheuko geeft de bal voor. Inworp. Noah met de inworp. Tchandjeu is nu in balbezit. Tchandjeu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tesso speelt de bal door. Tchandjeu controleert de bal met de borst. Met opzet legt Tcheuko zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tcheuko naar de kleedkamers voor een vroege douche.

38e minuut.
Dikongué is nu in balbezit. Dikongué speelt de bal door. Bikoue bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikoue schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heureux Marabouts - Sporting FC Pythons 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heureux Marabouts 33%, Sporting FC Pythons 67%.
Heureux Marabouts - Sporting FC Pythons 1:0

53e minuut.
Klungelig pakt Adissa de bal. Moundi verovert de bal door een tackle van achteren. Moundi met een sublieme pass. Bikoue rent richting de bal. Bikoue draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Dikongué geeft een hoge lob. Djonkep bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Moudoh zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Moudoh moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Moudoh schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

75e minuut.
Matongo is nu in balbezit. Matongo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt N`Guele de bal. Boumtje bereikt de bal nog maar net als eerste. Boumtje haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Makadji is nu in balbezit. Matongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Matongo met een sublieme pass. Boumtje is nu in balbezit. Boumtje draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Matongo probeert naar een medespeler te passen. Boumtje is nu in balbezit. N`Guele maakt een afschuwelijke overtreding. N`Guele krijgt een gele kaart. Boumtje wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Boumtje kan niet meer verder spelen. N`Joh komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heureux Marabouts 43%, Sporting FC Pythons 57%.
Heureux Marabouts - Sporting FC Pythons 1:0