Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oranges Buffles Grands Chevaux
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Kegne met een snelle inworp. M`Bahoute rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ayang. Ayang krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Vounang rent richting de bal. N`Joh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadajeu is nu in balbezit. N`Joh rent richting de bal. N`Joh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Assou raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jang komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Shiala met een snelle inworp. Ayang probeert de bal met de borst te controleren. M`Bahoute bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayang onderschept slim de pass. Ayang geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Etamé raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ebale komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oranges Buffles 58%, Grands Chevaux 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Oranges Buffles - Grands Chevaux 0:0

48e minuut.
M`Bulle is nu in balbezit. Panenbeng onderschept slim de pass. Panenbeng geeft de bal voor. Ebale heeft problemen om de bal te vangen. Ebale geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
N`Kong geeft een lange en hoge pass. M`Bulle is nu in balbezit. Onguetou begaat een overtreding. Onguetou krijgt een gele kaart. M`Bulle is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ebale zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. N`Dengue krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oranges Buffles - Grands Chevaux 0:1

60e minuut.
Kegne kopt de bal weg. Momo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jang. Jang krijgt een gele kaart. Momo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. M`Bahoute zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dikongué bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikongué draait met de bal, schiet en ... Araka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Ebale rent richting de bal. Onguetou rent richting de bal. Ebale verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Ayang de bal. Ayang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oranges Buffles 65%, Grands Chevaux 35%.
Oranges Buffles - Grands Chevaux 0:1