Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grands Chevaux Oranges Buffles
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 15.1
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
N`Joh bereikt de bal nog maar net als eerste. Etamé verovert de bal door een tackle van achteren. Etamé probeert naar een medespeler te passen. N`Dengue rent richting de bal. N`Dengue haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Panenbeng heeft problemen om de bal te vangen. M`Bulle is nu in balbezit. M`Bulle passt de bal met de wreef. N`Dengue rent richting de bal. N`Dengue schiet op doel. Djoukeng bokst de bal weg. N`Dengue probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. N`Dengue rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bekono rent richting de bal. Bekono passt de bal in één keer door. Bassey is nu in balbezit. Mama rent richting de bal. Mama schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
M`Bulle onderschept slim de pass. M`Bulle probeert naar een medespeler te passen. Bassey bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dengue verovert de bal door een tackle van achteren. N`Dengue schiet op doel. Djoukeng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Mama met een sublieme pass. Shiala bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Joh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shiala raakt geblesseerd tijdens het duel. Shiala met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bekono passt de bal zonder na te denken. Etamé bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Joh is nu in balbezit. Tadajeu is nu in balbezit. Tadajeu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grands Chevaux - Oranges Buffles 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grands Chevaux 50%, Oranges Buffles 50%.
Grands Chevaux - Oranges Buffles 0:1

55e minuut.
M`Bahoute onderschept slim de pass. M`Bahoute met een sublieme pass. N`Gilad is nu in balbezit. N`Joh onderschept slim de pass. N`Joh schiet op doel. Araka bokst de bal weg.

72e minuut.
Assalé speelt de bal door. N`Dengue rent richting de bal. Onguetou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Onguetou krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Etamé bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekono rent richting de bal. Bekono passt de bal zonder na te denken. N`Dengue rent richting de bal. N`Dengue draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grands Chevaux 22%, Oranges Buffles 78%.
Grands Chevaux - Oranges Buffles 0:1