Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grands Chevaux Mougoue Football Club
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.3
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Bekono verovert de bal door een tackle van achteren. Bekono probeert naar een medespeler te passen. Kassi is nu in balbezit. N`Dengue bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dengue schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grands Chevaux - Mougoue Football Club 1:0

10e minuut.
Muna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mama verovert de bal door een tackle van achteren. Mama passt de bal in één keer door. N`Dengue bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dengue schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
N`Guea probeert naar een medespeler te passen. Kassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kassi geeft een hoge lob. Matongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Matongo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

33e minuut.
M`Bulle passt de bal in één keer door. Daar is Mama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mama probeert naar een medespeler te passen. N`Dengue rent richting de bal. N`Dengue draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mama is nu in balbezit. Mama schiet op doel. Kassi heeft problemen om de bal te vangen. N`Dengue bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dengue haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grands Chevaux 42%, Mougoue Football Club 58%.
Grands Chevaux - Mougoue Football Club 1:0

73e minuut.
Etamé probeert naar een medespeler te passen. Matongo rent richting de bal. Assalé bereikt de bal nog maar net als eerste. Assalé passt de bal in één keer door. Etamé geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Ombede speelt de bal door. Moudime rent richting de bal. Assou schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Assou moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Assou schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

83e minuut.
Muna passt de bal zonder na te denken. Daar is Etamé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muna is nu in balbezit. Muna geeft de bal voor. Etamé geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grands Chevaux 49%, Mougoue Football Club 51%.
Grands Chevaux - Mougoue Football Club 1:0