Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
coban imperial Rayo Zona 5
Normal Tactiek Messengers
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 37.6
slecht Schieten goed
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen goed


11e minuut.
Contador bereikt de bal nog maar net als eerste. Contador geeft de bal voor. Chamizo kopt de bal weg. Valades rent richting de bal. Valades schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Creus trapt de bal weg. Cubero kopt de bal weg. Daar is Hernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuusk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuusk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Paniagua geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuusk met de inworp. Chamizo is nu in balbezit. Chamizo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamizo onderschept slim de pass. Chamizo met een sublieme pass. Valades bereikt de bal nog maar net als eerste. Valades haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kuusk met een sublieme pass. Valades is nu in balbezit. Creus rent richting de bal. Valades verovert de bal door een tackle van achteren. Valades draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Küün passt de bal in één keer door. Chamizo rent richting de bal. Chamizo speelt de bal door. Valades is nu in balbezit. Valades haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kuusk rent richting de bal. Kuusk passt de bal zonder na te denken. Valades heeft problemen om de bal te vangen. Valades haalt uit met een fantastische trap. Diez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Valades rent richting de bal. Diez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valades rent richting de bal. Valades schiet op doel. Diez probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Paniagua trapt de bal weg van het doel. Küün speelt de bal door. Cubero probeert naar een medespeler te passen. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez haalt uit met een fantastische trap. Diez bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Cortez rent richting de bal. Cortez speelt de bal door. Creus bereikt de bal nog maar net als eerste. Valades verovert de bal door een tackle van achteren. Valades draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Rendon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez onderschept slim de pass. Cortez probeert naar een medespeler te passen. Valades bereikt de bal nog maar net als eerste. Valades draait met de bal, schiet en ... Diez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Paniagua is nu in balbezit. Paniagua geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kuusk met een snelle inworp. Chamizo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Küün met een sublieme pass. Kuusk rent richting de bal. Kuusk probeert naar een medespeler te passen. Valades rent richting de bal. Valades schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coban imperial 80%, Rayo Zona 5 20%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
coban imperial - Rayo Zona 5 0:0

53e minuut.
Chamizo passt de bal in één keer door. Rendon rent richting de bal. Cubero onderschept slim de pass. Cubero geeft een lange en hoge pass. Chamizo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Küün is nu in balbezit. Chamizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamizo passt de bal zonder na te denken. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Cortez heeft problemen om de bal te vangen. Cortez met een sublieme pass. Chiriboga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuusk is nu in balbezit. Kuusk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Cubero speelt de bal door. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado passt de bal met de wreef. Chamizo rent richting de bal. Chamizo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coban imperial 75%, Rayo Zona 5 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
coban imperial - Rayo Zona 5 0:0