Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
socer manager Guate New Age
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zamarripa met een harde bal richting middenveld. Diego speelt de bal door. Valadez rent richting de bal. Valadez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Chiriboya bereikt de bal nog maar net als eerste. Diego verovert de bal door een tackle van achteren. Diego met een sublieme pass. Valadez rent richting de bal. Valadez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pajares probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cristobal de bal. Diego rent richting de bal. Diego schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
socer manager - Guate New Age 1:0

14e minuut.
Chiriboya speelt de bal door. Ariz rent richting de bal. Ariz passt de bal zonder na te denken. Echenique is nu in balbezit. Echenique haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
socer manager - Guate New Age 1:1

19e minuut.
Diego bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriboya onderschept slim de pass. Chiriboya passt de bal met de wreef. Echenique rent richting de bal. Echenique draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cristobal trapt de bal weg van het doel. Ariz kopt de bal weg. Diego heeft problemen om de bal te vangen. Diego schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Arevalo geeft een hoge lob. Pajares rent richting de bal. Valdes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valdes krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: socer manager 47%, Guate New Age 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
socer manager - Guate New Age 1:1

74e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Paez niet meer kan verder spelen. Roca komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Caballero verovert de bal door een tackle van achteren. Echenique bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero haalt uit met een fantastische trap. Zamarripa probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pajares is nu in balbezit. Valdes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajares verovert de bal door een tackle van achteren. Caballero is nu in balbezit. Caballero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: socer manager 46%, Guate New Age 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
socer manager - Guate New Age 1:1