Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sokker puta madre
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Varela geeft een hoge lob. Inworp. Bernal met een snelle inworp. Flores rent richting de bal. Flores haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ayala geeft een lange en hoge pass. Inworp. Arroyo met een snelle inworp. Enriquez is nu in balbezit. Enriquez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Donoso heeft problemen om de bal te vangen. Kaba begaat een overtreding. Donoso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Donoso zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Quezada kopt de bal weg. Bernal is nu in balbezit. Bernal haalt uit met een fantastische trap. Avila bokst de bal weg.

32e minuut.
Echaverri geeft een hoge lob. Inworp. Echebarri met de inworp. Enriquez is nu in balbezit. Enriquez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sokker 47%, puta madre 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sokker - puta madre 0:0

48e minuut.
Kaba geeft een hoge lob. Daar is Echaverri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armada rent richting de bal. Armada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Tena rent richting de bal. Armada is nu in balbezit. Tena begaat een overtreding. Armada raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Armada kan niet meer verder spelen. Plata komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Dieste is nu in balbezit. Dieste passt de bal in één keer door. Kaba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Enriquez rent richting de bal. Enriquez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

77e minuut.
Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Echebarri onderschept slim de pass. Echebarri passt de bal zonder na te denken. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sokker 28%, puta madre 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sokker - puta madre 0:0