Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Comunicaciones Rayo Zona 5
Normal Tactiek Messengers
35% Balbezit 65%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 37.5
slecht Schieten goed
hopeloos Passen matig
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Lone onderschept slim de pass. Chamizo verovert de bal door een tackle van achteren. Chamizo speelt de bal door. Valades rent richting de bal. Valades haalt uit met een fantastische trap. Forcades verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Küün passt de bal met de wreef. Kuusk is nu in balbezit. Kuusk met een sublieme pass. Chamizo rent richting de bal. Chamizo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunicaciones - Rayo Zona 5 0:1

7e minuut.
Neag geeft een hoge lob. Chamizo speelt de bal door. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez draait met de bal, schiet en ... Forcades probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunicaciones - Rayo Zona 5 0:2

10e minuut.
Cortez heeft problemen om de bal te vangen. Cubero rent richting de bal. Cubero passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cortez de bal. Cortez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Forcades verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Cortez kopt de bal weg. Galindo is nu in balbezit. Valades onderschept slim de pass. Valades draait met de bal, schiet en ... Forcades probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunicaciones - Rayo Zona 5 0:3

14e minuut.
Küün verovert de bal door een tackle van achteren. Küün met een sublieme pass. Cortez heeft problemen om de bal te vangen. Valades bereikt de bal nog maar net als eerste. Valades schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunicaciones - Rayo Zona 5 0:4

19e minuut.
Kuusk met een sublieme pass. Chamizo heeft problemen om de bal te vangen. Kuusk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuusk geeft de bal voor. Valades maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Cortez is nu in balbezit. Cortez passt de bal in één keer door. Valades is nu in balbezit. Chamizo is nu in balbezit. Chamizo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Comunicaciones - Rayo Zona 5 0:5

30e minuut.
Kuusk is nu in balbezit. Chamizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamizo speelt de bal door. Valades rent richting de bal. Valades schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Cortez onderschept slim de pass. Cortez schiet op doel. Plata probeert de bal aan de voet te houden. Kuusk is nu in balbezit. Kuusk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunicaciones - Rayo Zona 5 0:6

32e minuut.
Salgado speelt de bal door. Costas is nu in balbezit. Cortez is nu in balbezit. Cortez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Coteron heeft problemen om de bal te vangen. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero passt de bal zonder na te denken. Valades bereikt de bal nog maar net als eerste. Valades draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Comunicaciones - Rayo Zona 5 0:7

36e minuut.
Plata speelt de bal door. Valades probeert de bal aan de voet te houden. Küün speelt de bal door. Klungelig pakt Chamizo de bal. Chamizo haalt uit met een fantastische trap. Forcades probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Chamizo passt de bal in één keer door. Valades rent richting de bal. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamizo rent richting de bal. Chamizo haalt uit met een fantastische trap. Forcades kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Kuusk onderschept slim de pass. Klungelig pakt Chamizo de bal. Chamizo speelt de bal door. Valades bereikt de bal nog maar net als eerste. Valades schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Chamizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuusk probeert naar een medespeler te passen. Valades bereikt de bal nog maar net als eerste. Valades draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Comunicaciones - Rayo Zona 5 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comunicaciones 75%, Rayo Zona 5 25%.
Comunicaciones - Rayo Zona 5 0:8

54e minuut.
Galindo probeert de bal aan de voet te houden. Chamizo is nu in balbezit. Valades is nu in balbezit. Valades haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Forcades de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunicaciones - Rayo Zona 5 0:9

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neag met een snelle inworp. Kuusk rent richting de bal. Kuusk geeft een hoge lob. Galindo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez geeft de bal voor. Kuusk kopt de bal weg. Chamizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamizo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez passt de bal in één keer door. Forcades is nu in balbezit. Valades verovert de bal door een tackle van achteren. Valades schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kuusk heeft problemen om de bal te vangen. Kuusk geeft de bal voor. Cortez kopt de bal weg. Chamizo is nu in balbezit. Chamizo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kuusk is nu in balbezit. Kuusk passt de bal in één keer door. Cubero geeft een hoge lob. Cortez is nu in balbezit. Cortez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cubero zal de hoekschop nemen. Daar is Kuusk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuusk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Recatala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuusk verovert de bal door een tackle van achteren. Kuusk probeert naar een medespeler te passen. Chamizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamizo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Cubero verovert de bal door een tackle van achteren. Cubero geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Forcades de bal. Valades bereikt de bal nog maar net als eerste. Valades draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Comunicaciones - Rayo Zona 5 0:10

90e minuut.
Cortez passt de bal met de wreef. Forcades is nu in balbezit. Chamizo onderschept slim de pass. Valades rent richting de bal. Valades draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comunicaciones 78%, Rayo Zona 5 22%.
Comunicaciones - Rayo Zona 5 0:10