Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rayo Zona 5 Comunicaciones
Messengers Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
35 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 15.1
solide Schieten slecht
redelijk Passen hopeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Kuusk onderschept slim de pass. Kuusk speelt de bal door. Lone rent richting de bal. Chamizo verovert de bal door een tackle van achteren. Chamizo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Doeltrap. Lup komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Fontaneda probeert naar een medespeler te passen. Kuusk is nu in balbezit. Kuusk probeert naar een medespeler te passen. Radojčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojčić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Zona 5 - Comunicaciones 1:0

12e minuut.
Klungelig pakt Forcades de bal. Forcades geeft een hoge lob. Salles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuusk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuusk geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Radojčić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Roel de Oliveira komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Coteron bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteron met een sublieme pass. Forcades rent richting de bal. Chamizo is nu in balbezit. Chamizo passt de bal zonder na te denken. Cordova probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Neag verovert de bal door een tackle van achteren. Neag geeft een lange en hoge pass. Roel de Oliveira rent richting de bal. Roel de Oliveira draait met de bal, schiet en ... Forcades probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Plata trapt de bal weg van het doel. Bernat met een sublieme pass. Roel de Oliveira is nu in balbezit. Roel de Oliveira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Coteron heeft problemen om de bal te vangen. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero passt de bal zonder na te denken. Roel de Oliveira heeft problemen om de bal te vangen. Roel de Oliveira schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuusk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chamizo is nu in balbezit. Chamizo geeft de bal voor. Cubero maakt een snoekduik en kopt de bal. Cordova verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roel de Oliveira rent richting de bal. Roel de Oliveira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Zona 5 - Comunicaciones 2:0

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bernat met een snelle inworp. Roel de Oliveira rent richting de bal. Roel de Oliveira schiet op doel. Cordova probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Zona 5 - Comunicaciones 3:0

30e minuut.
Coteron rent richting de bal. Roel de Oliveira onderschept slim de pass. Roel de Oliveira schiet op doel. Plata probeert de bal aan de voet te houden. Cordova werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Zona 5 - Comunicaciones 4:0

35e minuut.
Roel de Oliveira heeft problemen om de bal te vangen. Chamizo rent richting de bal. Roel de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Roel de Oliveira haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Doeltrap. Cordova met een harde bal richting middenveld. Cubero kopt de bal weg. Roel de Oliveira is nu in balbezit. Roel de Oliveira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Cubero passt de bal zonder na te denken. Bernat heeft problemen om de bal te vangen. Bernat passt de bal met de wreef. Daar is Kuusk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuusk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo Zona 5 22%, Comunicaciones 78%.
Rayo Zona 5 - Comunicaciones 4:0

49e minuut.
Bernat passt de bal met de wreef. Galindo heeft problemen om de bal te vangen. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero draait met de bal, schiet en ... Plata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kuusk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bernat kopt de bal weg. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Zona 5 - Comunicaciones 5:0

53e minuut.
Plata trapt de bal weg. Küün kopt de bal weg. Cubero rent richting de bal. Roel de Oliveira heeft problemen om de bal te vangen. Roel de Oliveira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Klungelig pakt Coteron de bal. Coteron passt de bal zonder na te denken. Chamizo speelt de bal door. Roel de Oliveira is nu in balbezit. Roel de Oliveira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Roel de Oliveira rent richting de bal. Roel de Oliveira passt de bal in één keer door. Kuusk speelt de bal door. Chamizo is nu in balbezit. Chamizo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Galindo verovert de bal door een tackle van achteren. Bernat verovert de bal door een tackle van achteren. Bernat met een sublieme pass. Roel de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Roel de Oliveira haalt uit met een fantastische trap. Cordova probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Zona 5 - Comunicaciones 6:0

61e minuut.
Cortez komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kuusk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

65e minuut.
Recatala passt de bal met de wreef. Cortez rent richting de bal. Küün speelt de bal door. Bernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernat geeft een hoge lob. Cordova verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chamizo probeert de bal met de borst te controleren. Cordova verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chamizo rent richting de bal. Chamizo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Zona 5 - Comunicaciones 7:0

74e minuut.
Ayude geeft de bal voor. Salles probeert de bal aan de voet te houden. Cubero kopt de bal weg. Roel de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Roel de Oliveira haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cubero is nu in balbezit. Cubero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Zona 5 - Comunicaciones 8:0

78e minuut.
Bernat heeft problemen om de bal te vangen. Cubero speelt de bal door. Roel de Oliveira is nu in balbezit. Roel de Oliveira schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cordova niet meer kan verder spelen. Ribas komt het veld opgelopen. Cortez met de inworp. Chamizo is nu in balbezit. Chamizo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cubero de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roel de Oliveira rent richting de bal. Roel de Oliveira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Zona 5 - Comunicaciones 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo Zona 5 20%, Comunicaciones 80%.
Rayo Zona 5 - Comunicaciones 9:0