Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LACUMBRE coban imperial
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 13.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Dulac rent richting de bal. Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Ramírez passt de bal in één keer door. Avila bereikt de bal nog maar net als eerste. Avila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Avila passt de bal in één keer door. Hernan rent richting de bal. Hernan passt de bal in één keer door. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Diez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Chiriboga onderschept slim de pass. Naranjo onderschept slim de pass. Naranjo passt de bal in één keer door. Hernan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Avila bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenique rent richting de bal. Avila verovert de bal door een tackle van achteren. Avila haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LACUMBRE 38%, coban imperial 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LACUMBRE - coban imperial 0:0

79e minuut.
Vargas passt de bal in één keer door. Avila is nu in balbezit. Riabeyo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Riabeyo krijgt een gele kaart. Avila is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hernandez wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LACUMBRE 52%, coban imperial 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LACUMBRE - coban imperial 0:0