Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rayo Zona 5 LACUMBRE
Messengers Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
24 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 17.4
goed Schieten waardeloos
matig Passen slecht
goed Verdedigen slecht


6e minuut.
Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero speelt de bal door. Kuusk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chamizo de bal. Chamizo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Valades rent richting de bal. Chamizo is nu in balbezit. Echenique verovert de bal door een tackle van achteren. Valades verovert de bal door een tackle van achteren. Valades draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Naranjo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayude onderschept slim de pass. Ayude passt de bal met de wreef. Cortez is nu in balbezit. Cortez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Valades rent richting de bal. Ramírez onderschept slim de pass. Chamizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez rent richting de bal. Cortez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Zona 5 - LACUMBRE 1:0

27e minuut.
Valades bereikt de bal nog maar net als eerste. Valades speelt de bal door. Chamizo rent richting de bal. Chamizo draait met de bal, schiet en ... Daar is Echenique, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Adrian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valades is nu in balbezit. Valades haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Zona 5 - LACUMBRE 2:0

28e minuut.
Ayude met een sublieme pass. Cortez rent richting de bal. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez draait met de bal, schiet en ... Adrian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Chamizo rent richting de bal. Chamizo met een sublieme pass. Dorta rent richting de bal. Valades onderschept slim de pass. Valades schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Tejero met een harde bal richting middenveld. Kuusk speelt de bal door. Echenique bereikt de bal nog maar net als eerste. Valades onderschept slim de pass. Valades schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Zona 5 - LACUMBRE 3:0

43e minuut.
Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Cortez geeft een lange en hoge pass. Tejero is nu in balbezit. Chamizo onderschept slim de pass. Chamizo draait met de bal, schiet en ... Adrian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chamizo rent richting de bal. Chamizo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Zona 5 - LACUMBRE 4:0

44e minuut.
Cubria passt de bal met de wreef. Dorta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Cortez schiet op doel. Adrian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo Zona 5 25%, LACUMBRE 75%.
Rayo Zona 5 - LACUMBRE 4:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayude met een snelle inworp. Cubero is nu in balbezit. Cubero geeft een lange en hoge pass. Tejero kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chamizo is nu in balbezit. Chamizo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Zona 5 - LACUMBRE 5:0

62e minuut.
Cubria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubria met een sublieme pass. Riabeyo heeft problemen om de bal te vangen. Chamizo rent richting de bal. Chamizo schiet op doel. Adrian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Cortez is nu in balbezit. Ramírez begaat een overtreding. Cortez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cubero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cortez heeft problemen om de bal te vangen. Kuusk met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kuusk rent richting de bal. Kuusk met een sublieme pass. Chamizo is nu in balbezit. Chamizo haalt uit met een fantastische trap. Adrian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Zona 5 - LACUMBRE 6:0

69e minuut.
Echenique geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cubero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valades probeert de bal met de borst te controleren. Valades schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Ayude geeft de bal voor. Cortez kopt de bal weg. Kuusk met een sublieme pass. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Cubero speelt de bal door. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez speelt de bal door. Valades rent richting de bal. Valades schiet op doel. Adrian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Zona 5 - LACUMBRE 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo Zona 5 31%, LACUMBRE 69%.
Rayo Zona 5 - LACUMBRE 7:0