Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
socer manager puta madre
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Zamarripa is nu in balbezit. Donoso rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zamarripa. Zamarripa krijgt een gele kaart. Donoso wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

8e minuut.
Arevalo is nu in balbezit. Flores is nu in balbezit. Flores passt de bal zonder na te denken. Quezada rent richting de bal. Quezada schiet op doel. Paal!

9e minuut.
Corchete kopt de bal weg. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores met een sublieme pass. Quezada rent richting de bal. Quezada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Rabelo met een harde bal richting middenveld. Zamarripa kopt de bal weg. Valadez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadez haalt uit met een fantastische trap. Echaverri probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Alonso is nu in balbezit. Donoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso onderschept slim de pass. Alonso passt de bal zonder na te denken. Hernandez geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Donoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamarripa onderschept slim de pass. Zamarripa met een sublieme pass. Valadez is nu in balbezit. Valadez schiet op doel. Arias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
socer manager - puta madre 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: socer manager 46%, puta madre 54%.
socer manager - puta madre 1:0

48e minuut.
Antonio geeft een lange en hoge pass. Godinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Godinez passt de bal zonder na te denken. Quezada is nu in balbezit. Quezada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Godinez heeft problemen om de bal te vangen. Zamarripa rent richting de bal. Godinez is nu in balbezit. Zamarripa verovert de bal door een tackle van achteren. Zamarripa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Arias met de inworp. Godinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete met een sublieme pass. Valadez is nu in balbezit. Valadez schiet op doel. Arias bokst de bal weg.

62e minuut.
Flores rent richting de bal. Flores probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Valadez de bal. Zamarripa is nu in balbezit. Zamarripa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Flores passt de bal met de wreef. Quezada is nu in balbezit. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Quezada onderschept slim de pass. Quezada draait met de bal, schiet en ... Rabelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Ayala onderschept slim de pass. Godinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamarripa maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Zamarripa moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zamarripa schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Godinez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Godinez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Quezada is nu in balbezit. Quezada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
socer manager - puta madre 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: socer manager 36%, puta madre 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
socer manager - puta madre 1:1