Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sokker Guate New Age
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Pajares is nu in balbezit. Armada onderschept slim de pass. Armada met een sublieme pass. Enriquez is nu in balbezit. Enriquez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Varela geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ariz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Costas rent richting de bal. Costas geeft een hoge lob. Ariz kopt de bal weg. Echenique bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenique haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pajares onderschept slim de pass. Kaba onderschept slim de pass. Kaba probeert naar een medespeler te passen. Armada is nu in balbezit. Armada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sokker - Guate New Age 1:0

25e minuut.
Pajares met een sublieme pass. Echenique rent richting de bal. Dieste rent richting de bal. Echenique verovert de bal door een tackle van achteren. Echenique haalt uit met een fantastische trap. Avila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Avila geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Umaran met de inworp. Cotorro is nu in balbezit. Cotorro geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Echebarri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Enriquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriboya tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Enriquez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dieste met een snel genomen vrije trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Kaba speelt de bal door. Costas rent richting de bal. Armada begaat een overtreding. Armada krijgt een gele kaart. Costas roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Costas kan niet meer verder spelen. Batista komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sokker 58%, Guate New Age 42%.
sokker - Guate New Age 1:0

49e minuut.
Chiriboya verovert de bal door een tackle van achteren. Chiriboya met een sublieme pass. Echenique rent richting de bal. Caballero is nu in balbezit. Caballero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Inworp. Oliveira met een snelle inworp. Echebarri rent richting de bal. Echebarri geeft een hoge lob. Armada maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Chiriboya geeft een hoge lob. Echenique heeft problemen om de bal te vangen. Algarra is nu in balbezit. Echenique rent richting de bal. Echenique haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sokker 54%, Guate New Age 46%.
sokker - Guate New Age 1:0