Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rayo Zona 5 Guate New Age
Messengers Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
23% Spel op eigen helft 77%
40 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 19.3
very good Schieten weak
adequate Passen hopeless
good Verdedigen poor


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lup komt het veld opgelopen.

1e minuut.
Chamizo is nu in balbezit. Chamizo speelt de bal door. Cubero rent richting de bal. Radojčić rent richting de bal. Radojčić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Küün verovert de bal door een tackle van achteren. Küün passt de bal zonder na te denken. Cubero probeert naar een medespeler te passen. Radojčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojčić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Zona 5 - Guate New Age 1:0

9e minuut.
Chiriboya onderschept slim de pass. Chiriboya geeft een lange en hoge pass. Daar is Neag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echenique rent richting de bal. Echenique schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Chamizo onderschept slim de pass. Chamizo speelt de bal door. Radojčić heeft problemen om de bal te vangen. Radojčić passt de bal zonder na te denken. Cubero is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Zona 5 - Guate New Age 2:0

15e minuut.
Bernat rent richting de bal. Bernat passt de bal met de wreef. Radojčić rent richting de bal. Radojčić schiet op doel. Paez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Zona 5 - Guate New Age 3:0

18e minuut.
Cubero probeert naar een medespeler te passen. Kuusk bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamizo is nu in balbezit. Chamizo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Zona 5 - Guate New Age 4:0

24e minuut.
Inworp. Kuusk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pajares is nu in balbezit. Chamizo onderschept slim de pass. Chamizo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Zona 5 - Guate New Age 5:0

28e minuut.
Küün onderschept slim de pass. Küün passt de bal in één keer door. Radojčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojčić haalt uit met een fantastische trap. Paez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Bernat kopt de bal weg. Cubero rent richting de bal. Cubero passt de bal met de wreef. Radojčić rent richting de bal. Radojčić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pajares probeert de bal aan de voet te houden. Chamizo is nu in balbezit. Radojčić rent richting de bal. Radojčić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Zona 5 - Guate New Age 6:0

36e minuut.
Küün passt de bal met de wreef. Bernat probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pajares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radojčić rent richting de bal. Radojčić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Zona 5 - Guate New Age 7:0

40e minuut.
Chamizo rent richting de bal. Chamizo geeft een lange en hoge pass. Radojčić is nu in balbezit. Radojčić haalt uit met een fantastische trap. Cristobal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Zona 5 - Guate New Age 8:0

42e minuut.
Neag geeft de bal voor. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero speelt de bal door. Radojčić is nu in balbezit. Radojčić schiet op doel. Paez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuusk met de inworp. Chamizo is nu in balbezit. Chamizo haalt uit met een fantastische trap. Costas probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
İsgəndərli passt de bal in één keer door. Radojčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamizo rent richting de bal. Radojčić is nu in balbezit. Radojčić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo Zona 5 32%, Guate New Age 68%.
Rayo Zona 5 - Guate New Age 8:0

53e minuut.
Klungelig pakt Bernat de bal. Comella is nu in balbezit. Bernat rent richting de bal. Bernat geeft de bal voor. Radojčić springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Küün onderschept slim de pass. Küün met een sublieme pass. Cristobal bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojčić onderschept slim de pass. Radojčić draait met de bal, schiet en ... Paez bokst de bal weg.

58e minuut.
Pajares is nu in balbezit. Chamizo verovert de bal door een tackle van achteren. Chamizo geeft een lange en hoge pass. Radojčić is nu in balbezit. Radojčić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cortez komt het veld opgelopen.

63e minuut.
İsgəndərli bereikt de bal nog maar net als eerste. İsgəndərli geeft een lange en hoge pass. Radojčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Chamizo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chamizo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kuusk bereikt de bal nog maar net als eerste. Küün is nu in balbezit. Küün probeert naar een medespeler te passen. Radojčić rent richting de bal. Radojčić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ariz met een snelle inworp. Chiriboya speelt de bal door. Radojčić rent richting de bal. Radojčić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Zona 5 - Guate New Age 9:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roel de Oliveira komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Inworp. Cortez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuusk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuusk geeft de bal voor. Cubero maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Paez met een harde bal richting middenveld. Kuusk is nu in balbezit. Kuusk met een sublieme pass. Cubero rent richting de bal. Cubero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bernat is nu in balbezit. Bernat speelt de bal door. Cubero met een sublieme pass. Roel de Oliveira is nu in balbezit. Roel de Oliveira schiet op doel. Paez bokst de bal weg.

76e minuut.
Chamizo geeft de bal voor. Klungelig pakt Cubero de bal. Bernat is nu in balbezit. Roel de Oliveira is nu in balbezit. Roel de Oliveira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Zona 5 - Guate New Age 10:0

76e minuut.
Echenique rent richting de bal. Echenique passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Cubero de bal onder controle te krijgen. Roel de Oliveira is nu in balbezit. Roel de Oliveira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Comella geeft de bal voor. Klungelig pakt Ariz de bal. Küün speelt de bal door. Bernat geeft een lange en hoge pass. Roel de Oliveira springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Paez probeert naar een medespeler te passen. Küün kopt de bal weg. Umaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuusk rent richting de bal. Kuusk draait met de bal, schiet en ... Paez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Inworp. Bernat met een snelle inworp. Chiriboya is nu in balbezit. Cubero verovert de bal door een tackle van achteren. Cubero geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Doeltrap. Cristobal met een harde bal richting middenveld. Caballero kopt de bal weg. Roel de Oliveira rent richting de bal. Roel de Oliveira draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo Zona 5 15%, Guate New Age 85%.
Rayo Zona 5 - Guate New Age 10:0