Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
socer manager coban imperial
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 13.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Hernandez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diego bereikt de bal nog maar net als eerste. Diego geeft een hoge lob. Navarrete rent richting de bal. Navarrete haalt uit met een fantastische trap. Paal!

15e minuut.
Daar is Rendon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarrete is nu in balbezit. Navarrete probeert naar een medespeler te passen. Valadez is nu in balbezit. Valadez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Navarrete raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valdes komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Elias rent richting de bal. Elias passt de bal zonder na te denken. Avila bereikt de bal nog maar net als eerste. Avila draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
socer manager - coban imperial 0:1

25e minuut.
Daar is Vargas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alonso is nu in balbezit. Alonso geeft een lange en hoge pass. Valadez is nu in balbezit. Valadez haalt uit met een fantastische trap. Diez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
socer manager - coban imperial 1:1

42e minuut.
Contador zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Elias geeft een lange en hoge pass. Daar is Vargas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargas geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
socer manager - coban imperial 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: socer manager 57%, coban imperial 43%.
socer manager - coban imperial 1:2

52e minuut.
Elias geeft een lange en hoge pass. Zamarripa probeert de bal met de borst te controleren. Avila is nu in balbezit. Avila draait met de bal, schiet en ... Rabelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
socer manager - coban imperial 1:3

56e minuut.
Flores speelt de bal door. Rendon is nu in balbezit. Flores maakt een afschuwelijke overtreding. Flores krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriboga verovert de bal door een tackle van achteren. Chiriboga met een sublieme pass. Avila is nu in balbezit. Avila draait met de bal, schiet en ... Rabelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Rendon geeft de bal voor. Inworp. Valdes met de inworp. Diego rent richting de bal. Diego haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Alonso geeft een hoge lob. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez geeft de bal voor. Valadez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadez schiet op doel. Diez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
socer manager - coban imperial 2:3

80e minuut.
Rendon kopt de bal weg. Daar is Contador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Contador speelt de bal door. Avila rent richting de bal. Avila haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Flores speelt de bal door. Valdes bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdes geeft de bal voor. Valadez is nu in balbezit. Valadez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
socer manager - coban imperial 3:3

89e minuut.
Creus geeft een hoge lob. Inworp. Valdes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diego is nu in balbezit. Diego draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: socer manager 47%, coban imperial 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
socer manager - coban imperial 3:3