Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
coban imperial socer manager
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 15.6
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Avila bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamarripa is nu in balbezit. Oliva maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Oliva naar de kleedkamers voor een vroege douche.

3e minuut.
Arevalo is nu in balbezit. Avila verovert de bal door een tackle van achteren. Zamarripa is nu in balbezit. Avila onderschept slim de pass. Avila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Avila bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Avila onderschept slim de pass. Avila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
coban imperial - socer manager 1:0

26e minuut.
Vargas geeft een hoge lob. Zamarripa probeert de bal aan de voet te houden. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Avila verovert de bal door een tackle van achteren. Avila draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zamarripa probeert naar een medespeler te passen. Valadez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hernandez. Hernandez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coban imperial 53%, socer manager 47%.
coban imperial - socer manager 1:0

50e minuut.
Alonso onderschept slim de pass. Alonso met een sublieme pass. Valadez rent richting de bal. Valadez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
coban imperial - socer manager 1:1

68e minuut.
Alonso speelt de bal door. Zamarripa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamarripa passt de bal in één keer door. Valadez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Flores probeert naar een medespeler te passen. Valadez probeert de bal aan de voet te houden. Paniagua onderschept slim de pass. Zamarripa rent richting de bal. Zamarripa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Hernandez met de inworp. Klungelig pakt Alonso de bal. Alonso passt de bal in één keer door. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coban imperial 57%, socer manager 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
coban imperial - socer manager 1:1