Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
puta madre Comunicaciones
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Corchete heeft problemen om de bal te vangen. Adrian rent richting de bal. Adrian geeft de bal voor. Recatala rent richting de bal. Recatala geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lone passt de bal zonder na te denken. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fajardo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Donoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrian verovert de bal door een tackle van achteren. Adrian passt de bal met de wreef. Salgado is nu in balbezit. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: puta madre 73%, Comunicaciones 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
puta madre - Comunicaciones 0:0

47e minuut.
Coteron geeft een lange en hoge pass. Tena bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ayala de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Flores kopt de bal weg. Coteron rent richting de bal. Coteron passt de bal in één keer door. Costas bereikt de bal nog maar net als eerste. Costas haalt uit met een fantastische trap. Arias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
puta madre - Comunicaciones 0:1

58e minuut.
Costas is nu in balbezit. Salgado is nu in balbezit. Godinez onderschept slim de pass. Costas verovert de bal door een tackle van achteren. Costas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Godinez passt de bal zonder na te denken. Flores is nu in balbezit. Recatala met een sublieme pass. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: puta madre 67%, Comunicaciones 33%.
puta madre - Comunicaciones 0:1