Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
coban imperial Guate New Age
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Comella is nu in balbezit. Comella geeft een hoge lob. Inworp. Vargas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elias geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Rendon geeft een hoge lob. Inworp. Cotorro met een snelle inworp. Caballero is nu in balbezit. Caballero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pajares geeft de bal voor. Paniagua bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenique rent richting de bal. Echenique haalt uit met een fantastische trap. Paniagua probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Comella speelt de bal door. Ariz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariz passt de bal zonder na te denken. Echenique rent richting de bal. Echenique schiet op doel. Diez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
coban imperial - Guate New Age 0:1

31e minuut.
Klungelig pakt Creus de bal. Echenique rent richting de bal. Creus onderschept slim de pass. Echenique verovert de bal door een tackle van achteren. Echenique draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Chiriboya bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriboya passt de bal met de wreef. Creus is nu in balbezit. Echenique verovert de bal door een tackle van achteren. Echenique draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coban imperial 74%, Guate New Age 26%.
coban imperial - Guate New Age 0:1

47e minuut.
Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas geeft de bal voor. Umaran is nu in balbezit. Avila bereikt de bal nog maar net als eerste. Avila draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Chiriboya kopt de bal weg. Daar is Pajares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pajares passt de bal zonder na te denken. Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Elias schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Daar is Chiriboya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiriboya passt de bal zonder na te denken. Echenique rent richting de bal. Echenique haalt uit met een fantastische trap. Diez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
coban imperial - Guate New Age 0:2

76e minuut.
Creus kopt de bal weg. Maldonado rent richting de bal. Maldonado geeft een lange en hoge pass. Avila rent richting de bal. Avila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
coban imperial - Guate New Age 1:2

85e minuut.
Pajares is nu in balbezit. Maldonado is nu in balbezit. Pajares tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maldonado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maldonado zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Inworp. Vargas met een snelle inworp. Elias rent richting de bal. Elias geeft de bal voor. Contador met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Avila rent richting de bal. Avila schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coban imperial 50%, Guate New Age 50%.
coban imperial - Guate New Age 1:2