Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guate New Age coban imperial
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Cormenzana geeft een hoge lob. Inworp. Cotorro met een snelle inworp. Caballero geeft de bal voor. Paniagua controleert de bal met de borst. Diez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Pajares speelt de bal door. Cormenzana is nu in balbezit. Caballero onderschept slim de pass. Caballero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guate New Age - coban imperial 1:0

34e minuut.
Oliva probeert naar een medespeler te passen. Pajares rent richting de bal. Pajares geeft een hoge lob. Echenique bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenique haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guate New Age - coban imperial 2:0

36e minuut.
Oliva passt de bal met de wreef. Cotorro met een sublieme pass. Leal is nu in balbezit. Avila onderschept slim de pass. Avila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Caballero speelt de bal door. Creus bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero verovert de bal door een tackle van achteren. Caballero draait met de bal, schiet en ... Diez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guate New Age - coban imperial 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guate New Age 36%, coban imperial 64%.
Guate New Age - coban imperial 3:0

53e minuut.
Hernandez onderschept slim de pass. Hernandez passt de bal zonder na te denken. Cristobal bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva is nu in balbezit. Oliva schiet op doel. Paez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Oliva de bal onder controle te krijgen. Hernandez rent richting de bal. Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Avila rent richting de bal. Avila schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cristobal probeert de bal aan de voet te houden. Paez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Pajares bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez is nu in balbezit. Pajares begaat een overtreding. Pajares krijgt een gele kaart. Hernandez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maldonado zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Avila is nu in balbezit. Avila haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Guate New Age - coban imperial 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guate New Age 46%, coban imperial 54%.
Guate New Age - coban imperial 3:1