Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
socer manager Rayo Zona 5
Normal Tactiek Messengers
36% Balbezit 64%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 51
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.4 gemiddelde waardering 43.3
waardeloos Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen goed


4e minuut.
Radojčić schiet op doel. Chamizo controleert de bal met de borst. Radojčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamizo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cubero controleert de bal met de borst. Cubero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Chamizo onderschept slim de pass. Chamizo geeft een hoge lob. Molina kopt de bal weg. Daar is Cubero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Cubero kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Radojčić de bal onder controle te krijgen. Molina onderschept slim de pass. Cubero verovert de bal door een tackle van achteren. Cubero draait met de bal, schiet en ... Rabelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Kuusk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chamizo probeert naar een medespeler te passen. Bernat speelt de bal door. Radojčić rent richting de bal. Radojčić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
socer manager - Rayo Zona 5 0:1

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Alonso de bal onder controle te krijgen. Cubero rent richting de bal. Cubero passt de bal met de wreef. Chamizo is nu in balbezit. Chamizo schiet op doel. Rabelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Radojčić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
socer manager - Rayo Zona 5 0:2

18e minuut.
Alonso is nu in balbezit. Cubero onderschept slim de pass. Cubero met een sublieme pass. Radojčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojčić schiet op doel. Rabelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Bernat met een sublieme pass. Radojčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojčić passt de bal met de wreef. Chamizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamizo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Chamizo kopt de bal weg. Alonso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Radojčić rent richting de bal. Radojčić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Chamizo rent richting de bal. Chamizo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Zamarripa is nu in balbezit. Küün onderschept slim de pass. Küün passt de bal met de wreef. Radojčić is nu in balbezit. Radojčić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cubero heeft problemen om de bal te vangen. Cubero haalt uit met een fantastische trap. Rabelo bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Cubero passt de bal in één keer door. Chamizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamizo probeert naar een medespeler te passen. Radojčić is nu in balbezit. Radojčić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bernat speelt de bal door. Chamizo is nu in balbezit. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamizo onderschept slim de pass. Chamizo geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
socer manager - Rayo Zona 5 0:3

34e minuut.
Klungelig pakt Bernat de bal. Bernat passt de bal zonder na te denken. Radojčić is nu in balbezit. Cubero is nu in balbezit. Cubero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Chamizo is nu in balbezit. Chamizo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cubero de bal. Radojčić is nu in balbezit. Radojčić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Rabelo trapt de bal weg van het doel. Kuusk kopt de bal weg. Chamizo is nu in balbezit. Chamizo schiet op doel. Rabelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
socer manager - Rayo Zona 5 0:4

42e minuut.
Chamizo is nu in balbezit. Daar is Radojčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radojčić passt de bal zonder na te denken. Cubero is nu in balbezit. Cubero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
socer manager - Rayo Zona 5 0:5

43e minuut.
Radojčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojčić onderschept slim de pass. Cubero rent richting de bal. Cubero draait met de bal, schiet en ... Rabelo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: socer manager 87%, Rayo Zona 5 13%.
socer manager - Rayo Zona 5 0:5

48e minuut.
Molina rent richting de bal. Radojčić verovert de bal door een tackle van achteren. Cubero is nu in balbezit. Radojčić is nu in balbezit. Radojčić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuusk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuusk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
socer manager - Rayo Zona 5 0:6

53e minuut.
Küün is nu in balbezit. Küün speelt de bal door. Kuusk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Radojčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radojčić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Bernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernat passt de bal met de wreef. Cubero probeert naar een medespeler te passen. Radojčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojčić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cortez komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bernat rent richting de bal. Bernat met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Alonso de bal onder controle te krijgen. Chamizo rent richting de bal. Chamizo draait met de bal, schiet en ... Rabelo bokst de bal weg. Radojčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojčić haalt uit met een fantastische trap. Rabelo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
socer manager - Rayo Zona 5 0:7

68e minuut.
Cubero onderschept slim de pass. Cubero probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Radojčić de bal. Radojčić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
socer manager - Rayo Zona 5 0:8

72e minuut.
Flores heeft problemen om de bal te vangen. Küün is nu in balbezit. Küün geeft een lange en hoge pass. Radojčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojčić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
İsgəndərli geeft een hoge lob. Inworp. Navarrete met de inworp. Zamarripa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamarripa geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Küün speelt de bal door. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernat onderschept slim de pass. Klungelig pakt Radojčić de bal. Radojčić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
İsgəndərli speelt de bal door. Bernat heeft problemen om de bal te vangen. Bernat met een sublieme pass. Radojčić is nu in balbezit. Radojčić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Kuusk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chamizo de bal. Arevalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamizo is nu in balbezit. Chamizo draait met de bal, schiet en ... Rabelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: socer manager 67%, Rayo Zona 5 33%.
socer manager - Rayo Zona 5 0:8