Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Comunicaciones sokker
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Adrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado is nu in balbezit. Salgado speelt de bal door. Costas is nu in balbezit. Costas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Avila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Fajardo passt de bal in één keer door. Enriquez rent richting de bal. Lone legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lone krijgt een gele kaart. Enriquez raakt geblesseerd tijdens het duel. Enriquez kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Fajardo speelt de bal door. Daar is Costas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dieste rent richting de bal. Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Klungelig pakt Salgado de bal. Dieste rent richting de bal. Salgado schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Salgado krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Arroyo rent richting de bal. Arroyo passt de bal in één keer door. Dieste rent richting de bal. Enriquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Enriquez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comunicaciones 60%, sokker 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Comunicaciones - sokker 0:0

62e minuut.
Costas passt de bal zonder na te denken. Salgado rent richting de bal. Varela is nu in balbezit. Salgado is nu in balbezit. Salgado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Coteron kopt de bal weg. Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Costas onderschept slim de pass. Costas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Varela de bal onder controle te krijgen. Avila bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Comunicaciones - sokker 1:0

88e minuut.
Agüero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Plata komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comunicaciones 53%, sokker 47%.
Comunicaciones - sokker 1:0