Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guate New Age Comunicaciones
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten zwak
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Galindo passt de bal in één keer door. Chiriboya rent richting de bal. Chiriboya passt de bal in één keer door. Echenique bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenique haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Adrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Cotorro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caballero geeft een hoge lob. Cordova probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Umaran kopt de bal weg. Pajares bereikt de bal nog maar net als eerste. Salles tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salles krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Salles bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajares onderschept slim de pass. Pajares met een sublieme pass. Costas rent richting de bal. Costas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Chiriboya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salles bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajares tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pajares krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Coteron kopt de bal weg. Fajardo rent richting de bal. Cristobal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fajardo raakt geblesseerd tijdens het duel. Salles zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guate New Age 45%, Comunicaciones 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guate New Age - Comunicaciones 0:0

68e minuut.
Cristobal geeft de bal voor. Inworp. Fajardo met een snelle inworp. Salles is nu in balbezit. Salles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Coteron passt de bal in één keer door. Chiriboya bereikt de bal nog maar net als eerste. Costas onderschept slim de pass. Costas draait met de bal, schiet en ... Salles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guate New Age 39%, Comunicaciones 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guate New Age - Comunicaciones 0:0