Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
socer manager LACUMBRE
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Antonio geeft een hoge lob. Inworp. Cardenas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hernan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Tejero bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamarripa verovert de bal door een tackle van achteren. Valadez is nu in balbezit. Zamarripa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamarripa schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Hernan rent richting de bal. Hernan passt de bal met de wreef. Cubria is nu in balbezit. Cubria schiet op doel. Rabelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Dorta geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Navarrete met een snelle inworp. Zamarripa is nu in balbezit. Zamarripa geeft de bal voor. Adrian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valadez heeft problemen om de bal te vangen. Valadez schiet op doel. Adrian probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
socer manager - LACUMBRE 1:0

32e minuut.
Dorta is nu in balbezit. Navarrete rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dorta. Navarrete raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Navarrete kan niet meer verder spelen. Valdes komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Adrian met een harde bal richting middenveld. Hernan kopt de bal weg. Molina kan de bal niet met de borst controleren. Cubria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubria draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Zamarripa rent richting de bal. Valadez heeft problemen om de bal te vangen. Zamarripa rent richting de bal. Valadez rent richting de bal. Valadez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: socer manager 33%, LACUMBRE 67%.
socer manager - LACUMBRE 1:0

54e minuut.
Aparicio met een sublieme pass. Cubria is nu in balbezit. Zamarripa verovert de bal door een tackle van achteren. Hernan verovert de bal door een tackle van achteren. Hernan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: socer manager 53%, LACUMBRE 47%.
socer manager - LACUMBRE 1:0