Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
puta madre Rayo Zona 5
Normal Tactiek Messengers
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 40
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Valades is nu in balbezit. Godinez verovert de bal door een tackle van achteren. Godinez passt de bal met de wreef. Załoga is nu in balbezit. Załoga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Inworp. Kuusk met de inworp. Chamizo is nu in balbezit. Chamizo geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ayala de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kuusk zal de hoekschop nemen. Chamizo kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Arias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Kuusk onderschept slim de pass. Chamizo rent richting de bal. Chamizo passt de bal met de wreef. Kuusk rent richting de bal. Kuusk probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Daar is Valades, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echaverri is nu in balbezit. Valades onderschept slim de pass. Chamizo is nu in balbezit. Chamizo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Donoso rent richting de bal. Küün verovert de bal door een tackle van achteren. Küün speelt de bal door. Daar is Valades, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valades haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Arias trapt de bal weg van het doel. Kuusk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuusk passt de bal in één keer door. Valades bereikt de bal nog maar net als eerste. Valades haalt uit met een fantastische trap. Arias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
puta madre - Rayo Zona 5 0:1

20e minuut.
Załoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Załoga speelt de bal door. Kuusk rent richting de bal. Chamizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamizo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Godinez onderschept slim de pass. Chamizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chamizo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chamizo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
puta madre - Rayo Zona 5 0:2

22e minuut.
Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayude verovert de bal door een tackle van achteren. Ayude geeft de bal voor. Valades rent richting de bal. Valades haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
puta madre - Rayo Zona 5 0:3

24e minuut.
Kuusk passt de bal zonder na te denken. Ayala rent richting de bal. Valades bereikt de bal nog maar net als eerste. Valades draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
puta madre - Rayo Zona 5 0:4

26e minuut.
Kuusk met een sublieme pass. Valades rent richting de bal. Valades passt de bal in één keer door. Chamizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamizo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Załoga passt de bal met de wreef. Chamizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamizo passt de bal met de wreef. Valades is nu in balbezit. Valades haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
puta madre - Rayo Zona 5 0:5

32e minuut.
Chamizo passt de bal met de wreef. Cubero rent richting de bal. Cubero passt de bal in één keer door. Załoga rent richting de bal. Załoga geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
puta madre - Rayo Zona 5 0:6

35e minuut.
Ayude passt de bal zonder na te denken. Chamizo rent richting de bal. Valades rent richting de bal. Załoga is nu in balbezit. Załoga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Załoga verovert de bal door een tackle van achteren. Cubero rent richting de bal. Cubero passt de bal met de wreef. Valades is nu in balbezit. Valades schiet op doel. Arias bokst de bal weg. Załoga bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
puta madre - Rayo Zona 5 0:7

39e minuut.
Arias met een sublieme pass. Kuusk kopt de bal weg. Załoga probeert de bal aan de voet te houden. Valades is nu in balbezit. Valades schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: puta madre 80%, Rayo Zona 5 20%.
puta madre - Rayo Zona 5 0:7

51e minuut.
Donoso rent richting de bal. Küün verovert de bal door een tackle van achteren. Küün probeert naar een medespeler te passen. Chamizo is nu in balbezit. Chamizo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kuusk verovert de bal door een tackle van achteren. Tena tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuusk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kuusk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Echaverri de bal. Załoga rent richting de bal. Załoga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
puta madre - Rayo Zona 5 0:8

56e minuut.
Chamizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamizo probeert naar een medespeler te passen. Załoga is nu in balbezit. Valades rent richting de bal. Valades draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Załoga is nu in balbezit. Załoga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
puta madre - Rayo Zona 5 0:9

63e minuut.
Cubero onderschept slim de pass. Cubero passt de bal zonder na te denken. Załoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Valades rent richting de bal. Valades draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Chamizo rent richting de bal. Kuusk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuusk passt de bal zonder na te denken. Valades is nu in balbezit. Valades schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Küün passt de bal met de wreef. Kuusk heeft problemen om de bal te vangen. Kuusk passt de bal zonder na te denken. Załoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Załoga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Valades de bal onder controle te krijgen. Kuusk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuusk geeft een lange en hoge pass. Załoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Załoga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
puta madre - Rayo Zona 5 0:10

87e minuut.
Donoso speelt de bal door. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuusk speelt de bal door. Valades rent richting de bal. Valades schiet op doel. Arias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Kuusk probeert de bal met de borst te controleren. Kuusk probeert naar een medespeler te passen. Valades probeert naar een medespeler te passen. Załoga is nu in balbezit. Załoga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Donoso is nu in balbezit. Kuusk onderschept slim de pass. Kuusk met een sublieme pass. Chamizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamizo schiet op doel. Arias bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
puta madre - Rayo Zona 5 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: puta madre 77%, Rayo Zona 5 23%.
puta madre - Rayo Zona 5 0:11