Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rayo Zona 5 puta madre
Messengers Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
31% Spel op eigen helft 69%
36 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 16.5
solide Schieten zwak
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Godinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero onderschept slim de pass. Cubero passt de bal in één keer door. Roel de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Roel de Oliveira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Bernat passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cubero de bal. Roel de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero rent richting de bal. Cubero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Ayala geeft de bal voor. Inworp. Kuusk met de inworp. Chamizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamizo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bernat met de inworp. Godinez is nu in balbezit. Cubero onderschept slim de pass. Roel de Oliveira rent richting de bal. Roel de Oliveira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Godinez met een harde bal richting middenveld. Dinulescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Donoso de bal. Roel de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Roel de Oliveira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Zona 5 - puta madre 1:0

13e minuut.
Cubero passt de bal zonder na te denken. Donoso rent richting de bal. Roel de Oliveira begaat een overtreding. Roel de Oliveira krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero probeert naar een medespeler te passen. Bernat speelt de bal door. Chamizo is nu in balbezit. Chamizo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Zona 5 - puta madre 2:0

26e minuut.
Kuusk met een sublieme pass. Daar is Cubero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roel de Oliveira is nu in balbezit. Roel de Oliveira draait met de bal, schiet en ... Echaverri probeert de bal aan de voet te houden. Arias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Echaverri rent richting de bal. Cubero verovert de bal door een tackle van achteren. Cubero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Zona 5 - puta madre 3:0

30e minuut.
Cubero kopt de bal weg. Donoso heeft problemen om de bal te vangen. Roel de Oliveira onderschept slim de pass. Chamizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamizo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Zona 5 - puta madre 4:0

37e minuut.
Kuusk probeert naar een medespeler te passen. Bernat heeft problemen om de bal te vangen. Bernat probeert naar een medespeler te passen. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero passt de bal zonder na te denken. Dinulescu geeft een lange en hoge pass. Chamizo rent richting de bal. Chamizo geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Zona 5 - puta madre 5:0

41e minuut.
Kuusk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuusk passt de bal zonder na te denken. Roel de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Roel de Oliveira schiet op doel. Echaverri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Zona 5 - puta madre 6:0

45e minuut.
Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Roel de Oliveira onderschept slim de pass. Roel de Oliveira passt de bal met de wreef. Chamizo is nu in balbezit. Chamizo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo Zona 5 41%, puta madre 59%.
Rayo Zona 5 - puta madre 6:0

46e minuut.
Bernat passt de bal zonder na te denken. Cubero rent richting de bal. Cubero passt de bal met de wreef. Roel de Oliveira is nu in balbezit. Roel de Oliveira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Doeltrap. Arias met een harde bal richting middenveld. Dinulescu kopt de bal weg. Daar is Tena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuusk geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Küün komt het veld opgelopen. Radojčić komt het veld opgelopen. Cortez komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Arias probeert naar een medespeler te passen. Flores kopt de bal weg. Chamizo is nu in balbezit. Chamizo schiet op doel. Arias probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Zona 5 - puta madre 7:0

65e minuut.
Fontaneda passt de bal zonder na te denken. Bernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernat geeft een lange en hoge pass. Radojčić is nu in balbezit. Radojčić draait met de bal, schiet en ... Arias verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Ayala kopt de bal weg. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero passt de bal met de wreef. Radojčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojčić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Chamizo verovert de bal door een tackle van achteren. Chamizo met een sublieme pass. Radojčić rent richting de bal. Daar is Chamizo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chamizo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Küün passt de bal in één keer door. Kuusk rent richting de bal. Kuusk passt de bal met de wreef. Chamizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamizo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bernal is nu in balbezit. Ayude onderschept slim de pass. Ayude geeft een lange en hoge pass. Radojčić maakt een snoekduik en kopt de bal. Arias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Zona 5 - puta madre 8:0

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Radojčić de bal onder controle te krijgen. Bernat met een sublieme pass. Chamizo rent richting de bal. Cubero rent richting de bal. Cubero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kuusk passt de bal in één keer door. Cubero rent richting de bal. Cubero passt de bal met de wreef. Radojčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radojčić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Zona 5 - puta madre 9:0

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arias trapt de bal weg. Bernal kopt de bal weg. Radojčić kan de bal niet met de borst controleren. Radojčić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Zona 5 - puta madre 10:0

88e minuut.
Arias rent richting de bal. Arias speelt de bal door. Donoso is nu in balbezit. Radojčić onderschept slim de pass. Radojčić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bernat geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chamizo de bal. Radojčić is nu in balbezit. Radojčić schiet op doel. Echaverri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Zona 5 - puta madre 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo Zona 5 22%, puta madre 78%.
Rayo Zona 5 - puta madre 11:0